mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 100> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jel ovo slika salvete ili novog rada?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ovo ja slika salvete.....objašnjenje za zbunjene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mislim na vrstu boje i još nešto imam jednu plastičnu kutiju od bonbonijere poklopac je proziran pa sam mislila i po tom malo mackati za probu jel se i to može bojati i s kojom vrstom boje...oprosti što gnjavim...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vallisa,ja sam mackala kutiju od bombonjere bjelom fasadnom bojom i sve je ok. a kod nekih radova sam bojala i temperama.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
rose hvala, probam pa javim....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
super da si stavila sliku sad mogu vidit kako to izgleda i moram u nabavku jer to nemam...hvala velika....
|
|
![]() |
|
kutija super...znači može plastika...moja kutija je od bajadere
|
|
![]() |
|
sad mi već cura slina....rafaelo ,bajadera.....sad još da se pojavi Dorina....
Valisa samo mackaj i uživaj,sve ili gotovo sve se može "dekupažirati"
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sviđaju mi se tvoje boce, a posebno mi je lijepa ona sa balerinom...nju bi ti ja maznula. Sviđa mi se i tvoja verzija slonića...i sama volim tu salvetu i priuštila sam si jednu kutijicu sa njom...eto baš se veselim tvojoj galeriji...
![]() |
|
![]() |
|
lula
![]() A balerina je završila kod jedne divne i posebne forumašice.
Zvrk-hanuma za ženu koja ima smisla i dara odgovoriti brzo i nadasve duhovito
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
ako si i preskočila...nije to nikakvo čudo...toliko nas ima ...i toliko radova tko bi ih sve pamtio...imaš je u mojoj galeriji na 23 str. na stoliću s hrpom radova, ako želiš mogu ti staviti samo nju da vidiš moju verziju...slonića |
|
![]() |
|
Lula,sad sam išla pogledati,krasna kutijica.Nije ni čudo da ju nisam upamtila uz onakvu krasnu ikebanu tvojih radova na stolu i u cijeloj tvojoj galeriji
|
|
![]() |
|
Ajde ajde...nisam ti zato rekla...rekla sam ti jer stvarno volim tu salvetu i toliko mi je draga da bih ju stavila na sve i svašta
![]() |
|
![]() |
|
ma ne,zanimalo me je zato što nisam do sada zapazila da je neko koristio tu salvetu.I meni je jako draga a znam da se dosta kupuje.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare opet sam išla od početka tvoje galerije i sve mi je super. Ali najorginalnije su mi boce i bočice. I sve su preeeeekkraaassssnneeeee.
A sad pitanje gdje kupuješ one metalne nastavke za male bočice? |
|
![]() |
|
U Semeraru u Ri,2 komada 19kn.Tamo mi je najeftinije.Ima toga i u drugim trgovinama ali su puno skuplji,20-25kn komad
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |