mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 100> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A da znam ta inspiracijak nekad ubije u pojam. Nekaj bi čovjek delal i imaš volju ali nema rezultata.
Za kolegicu je rješenje uvijek joj prvo uvališ bocu pa neće morati mažnjavati ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Drugi put će ona sjediti tako da mi bude na oku.....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ajme sta je dobra....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Čim vidim šalicu s kavom, odmah osjetim i miris...mmmmmm... Podmetač je krasan, ali kutija me skroz oduševila! Imam ovu salvetu i nikako da mi dođe na red (obožavam slonove), ali mi se posebno sviđa kombinacija boja u crakleu - narančasta i bijele! Suuuuper! Daj mi reci samo, koji je to crackle lak? Pukotine mi izgledaju jako lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Skidam šešir! Svaka čast. Ali to sam već rekla i usmeno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
aaaaa... kakva boca s balerinom... Nemoj me pogresno shvatit, sve su krasne, ali ona baletna, uh... prekrsno. A i kutija sa slonom. Jako dobro izgleda. Nikad ne bih pomislila da samo taj "usamljeni" motiv slona moze tako dobro izgledati na necemu.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Evo moje dektive....Baka
![]() Izzy to je obični crackle medium,narančasta podloga i bijela preko.još nisam uopće radila s 2k,naravno lijena sam naručiti.I ja već neko vrijeme imam tu salvetu i toliko mi je lijepa da mi je bilo žao smuljati ju bez veze.
Rosa i Anđelka hvala
![]() |
|
![]() |
|
Iluvia hvala draga......ma i ja sam mislila da ću s tim slonom čuda napraviti-možda još budem- al kad sam ga prislonila na bijelu podlogu rekla sam si to je to,ne kompliciraj.
A u kuhinji mi je jedan zid narančasti i baš mi treba malo detalja u toj boji da ne bude sterilno bijela....
|
|
![]() |
|
mare,na ovoj posudi je prvo narančasta podloga pa pnda bjela? s čim je napravljen ovaj donji rub,jel to salveta? motiv je savrsen a meni se svida ovo raspucavanje koje je lipo umjereno
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ajme mare šta ti je sve lipo, posebno mi se svidija slonić....za ne virovat da si tek nedavno počela....ja nabavila malo materijala al me sad stra radit jer su mi salvetice baš lipe...ne bi volila upropastit ih....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
salvetica mrak a ti si je tako dobro upotrijebila...
![]() |
|
![]() |
|
Valisa pa gdje si ti? pojavlia se i nestala....
i meni je isti problem sa salvetama,neke su mi tako dobre da mi ih je žao rezati.Kao npr ovaj slon.Ali sad mi je drago....
|
|
![]() |
|
vidim da si tu pa evo jedno pitanje dobila sam i dvi male kutije tila bi bar jednu sad napravit al ne znam koju boju koristit...please nešto preporuči šta kupit...
|
|
![]() |
|
tu sam, danima samo čitam, divim se vašim radovima i uzdišem...tako ste dobre i puno stvari me oduševilo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |