Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sarajevo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sarajevo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 891011>
Korisnik
Poruka
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 17:35

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:05
Krasne slike kad ne živiš u Sarajevu!Big%20smile
Hja, zima korača velikim koracima!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:07
Ajme, predivne slike, ali za gledati na kompu, ne bih rado bila tamo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:50
ajme snjega,da mi je malo bit tu   
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:10
Baka,Triša slažem se sa vašim izjavama.Krasne slike al samo na slikamaLOLJa tugujem cijeli dan,jer mi je ovaj mokri snijeg donio samo nevolje,Polomio mi je ruže i svaštaa neštooo.Pretekao me pa nisam povadila kane,dalije....Moja bašta izgleda očajnooo.Ledara...Slikala sam i ja sinoć kad su prve pahulje pale,a i danas sam slikala..

Ovu su moje opeljuge ugazale prvi ovogodišnji snijegBig%20smile

Lora tvoji prijatelji su  blizu mene,ako je suditi po slikamaSmile
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 21:28
Može biti, poslat ću čim nadjem njihovu točnu adresu na pp

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 22:23
Dovoljno je hladno kod nas ovih dana i bez snijega! Ali tko zna........
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 22:55
...Cekala se je kisa a pade snijeg...Confused...nisam zvala moje danas ali prije neki dan su kukali na toplotu i da je zemlja suha i bilo je jos dosta toga da se radi u vrtu...a vidi sad,pao snijeg!!! 
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 07:24
Meni se činilo jučer da je i kod nas u Os u kiši bilo i snijega. Kolegica mi je potvrdila. Pod hitno sam poslijepodne spremala cvijeće u garažu.Wacko
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 10:29
Sarajevo je baš prekrasno pod snijegom.

Odmah se sjetim Kemala:
"Bilo gdje da krenem, o tebi sanjam. Putevi me svi tebi vode.
Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja.
Sarajevo, ljubavi moja!"

Smile

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 19:12
Wow!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 16:36
Malo svježih sličica sa Baščaršije.U nedjelju je bio lijep dan,pa smo ga moja porodica i ja iskoristili za ručak na Baščaršiji.Uslikala sam par slćica srca grada..

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 08:21
Prelijep grad i okolica!Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 09:06
Nekad je Sarajevo bio jedan od najljepših gradova u bivšoj državi, baš si mi probudila neke uspomene s maturalca, poslije toga nisam više bila, a dugo, dugo pamtim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 14:13
Baka,Triša i sada je lijep,a nije ni daleko za ponovni susretWinkAko ništa da se uspomene  vrate u srce i popije se kafica..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 21:23
Bože otkad nisam bila u Sarajevu pa ima 5 godina ali mislim na ljeto da bi trebala malo u rod pa zalutam malo i na baščaršiju -joj šta se ima planova ali stvarno je predivno ga ponovo vidjeti ja sam sa njim oduševljena ... 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 11:55
i mene je vratilo u neke davno prošle dane...
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 11:04
U 6. mjesecu prosle godine sam bio tamo,jeo i pio.Hrana je odlicna ,a ambijent jos bolji!

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 11:09
Prekrasno! Nikad nisam bila u Sarajevu i zbog toga mi je jako žao...A imaš li fotkica o gradu , Monty?
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 11:17
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Prekrasno! Nikad nisam bila u Sarajevu i zbog toga mi je jako žao...A imaš li fotkica o gradu , Monty?

Imam,ivna,objavio sam ih u topiku "Sirom Bosne i Hercegovine..."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 891011>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.