Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 100>
Korisnik
Poruka
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 16:50
A da znam ta inspiracijak nekad ubije u pojam. Nekaj bi čovjek delal i imaš volju ali nema rezultata.

Za kolegicu je rješenje uvijek joj prvo uvališ bocu pa neće morati mažnjavatiWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 17:00
Drugi put će ona sjediti tako da mi bude na oku.....
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 17:14

Ovo je nekad bio držač podmetača,vremenom su podmetači nestali.Kako i kad ne znam,bili su od pluta istina ali kud nestadoše....

Sad je držač dobio novo ruho i preuzeo ulogu podmetača
Na žalost moj fotić je totalni IDIJOT i ne može snimiti upravo skuhanu kavu iz koje se još dini i širi aroma po sobi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 18:08
savršeno!smile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 18:11
smile55,ali onu bocu bi ti i ja maznula. Mene je sad uhvatila neka manija rada na  bocama, pa samo gledam di ću nekom maznuti bat neku ideju, pa ako to budeš baš ti nemoj sr ljutiti, molim te smile143
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 18:18
Anđelka ma samo mazmi ideju,nem ljutnje.Važno da se radi i da imamo šta gledati
Rosa smile79

a sad jedna kutija u kojoj ću držati bademe

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 18:25
smile141
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 18:29
ajme sta je dobra.... smile71
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 18:46
Čim vidim šalicu s kavom, odmah osjetim i miris...mmmmmm... Podmetač je krasan, ali kutija me skroz oduševila! Imam ovu salvetu i nikako da mi dođe na red (obožavam slonove), ali mi se posebno sviđa kombinacija boja u crakleu - narančasta i bijele! Suuuuper! Daj mi reci samo, koji je to crackle lak? Pukotine mi izgledaju jako lijepo... smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 18:48
Skidam šešir! Svaka čast. Ali to sam već rekla i usmeno!Big%20smileClapClapClap
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:00
aaaaa... kakva boca s balerinom... Nemoj me pogresno shvatit, sve su krasne, ali ona baletna, uh... prekrsno. A i kutija sa slonom. Jako dobro izgleda. Nikad ne bih pomislila da samo taj "usamljeni" motiv slona moze tako dobro izgledati na necemu. Clap
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:06
Evo moje dektive....Baka smile79
Izzy to je obični crackle medium,narančasta podloga i bijela preko.još nisam uopće radila s 2k,naravno lijena sam naručiti.I ja već neko vrijeme imam tu salvetu i toliko mi je lijepa da mi je bilo žao smuljati ju bez veze.
Rosa i Anđelka hvala smile78
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:12
Iluvia hvala draga......ma i ja sam mislila da ću s tim slonom čuda napraviti-možda još budem- al kad sam ga prislonila na bijelu podlogu rekla sam si to je to,ne kompliciraj.
A u kuhinji mi je jedan zid narančasti i baš mi treba malo detalja u toj boji da ne bude sterilno bijela....
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:39
mare,na ovoj posudi je prvo narančasta podloga pa pnda bjela? s čim je napravljen ovaj donji rub,jel to salveta? motiv je savrsen a meni se svida ovo raspucavanje koje je lipo umjereno 
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:00
ajme mare šta ti je sve lipo, posebno mi se svidija slonić....za ne virovat da si tek nedavno počela....ja nabavila malo materijala al me sad stra radit jer su mi salvetice baš lipe...ne bi volila upropastit ih....
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:01
to je ta salveta meni je predobra...Da Rosa najprije narančasta pa cracl pa bijela

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:03
salvetica mrak a ti si je tako dobro upotrijebila...Smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:04
Valisa pa gdje si ti? pojavlia se i nestala....
i meni je isti problem sa salvetama,neke su mi tako dobre da mi ih je žao rezati.Kao npr ovaj slon.Ali sad mi je drago....
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:06
vidim da si tu pa evo jedno pitanje dobila sam i dvi male kutije tila bi bar jednu sad napravit al ne znam koju boju koristit...please nešto preporuči šta kupit...
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:08
tu sam, danima samo čitam, divim se vašim radovima i uzdišem...tako ste dobre i puno stvari me oduševilo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.