maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 66> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponovo šetam tvojim vrtom i sad stvarno šalu na stranu ali imaš predivnog cvijeća
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ajme kakvog li lijepog cvijeća kod tebe!
al ona lijepa kata... ![]() takvu još nisam vidjela; stvarno je prekrasna |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dobila sam paketic prije puta od barbare iz trnovca,a nemam tu adresu zapisanu...nek mi se javi tko je da joj mogu zahvaliti...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uh moj je na macke lud tako da te retriver sara kuzim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----------- ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Maslačak imaš krasnog cvijeća, al' kad one žute nitko ne gleda "mazni" malo i za sebe!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Znam ja da si ti u Kroejši, zezam te...zato kaj ti je vrt tako lijep u ovo vrijeme.
Kad smo mi u Senju cijeli dan s e samo čuje: Sara, ne u vrt, Sara, ne u vrt i moram ti reći da više ne ide u vrt osim kad dođe mačka pa poludi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamilica hvala to su jos mlade i ja bas sretna njima..rastu na drvetu i jedna na kamenu..stvarno zahvalne...
niho hvala,hvala ![]() lantana hvala ja bas surfam i gledala svoje knjigice i nisam nista nasla... ![]() retriver sara ![]() ![]() zeljka 23 hvala na posjeti... drago mi je da ste uzivale...moram vam spremiti za drugu setnju kavicu i kolacice da ugodaj bude ljepsi ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Maslačak, ja malo navratila do tvoga vrta da vidim jesenskuatmosferu, kad tamo kod tebe proljeće. Jesi sigurna da živiš u Hrvatskoj?
Lijepo, lijepo, bravo, bravo...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Maslačak ja mislim da ti je ono čubar (saturea montana) stavlja se kao začin mesnim jelima.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
uh super...idem odmah malo prosurfat o tome..hvala lili 68
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Čuvarkuća mi je zakon!
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Mozda je vrijesak ,barem mi tako izgleda.
Cvijeceti je jako lijepo!
|
|
![]() |
|
nitko nezna nazive one biljkice kao ruzmarin?
![]() |
|
![]() |
|
znam niho...
![]() hvala stefica ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svega se lijepoga kod tebe nađe
![]() |
|
![]() |
|
Ma samo ti stavljaj šta god da je sve su biljke lijepe na svoj način----- i neka samo ti tako nastavi -sve je predivno i da znaš pratim te u stopu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala lora..ja neznam naziv al jedino sta znam je da kad posadis jednom nemozes se toga vise rijesiti...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |