Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Korisnik | |
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja također ne vidim sve slike. Imam dojam da to ovisi o pregledniku koji se koristi, pa smo mi, koji koristimo IE, zakinuti za neke tvoje sličice. OTOK vidi jer koristi Firefox. Ne vide se one kojima u kodu slike pišu 3 kose crte nakon http:. Ne znam kako je došlo do toga da kod prijenosa koda upiše jednu kosu crtu više, ali pretpostavljam da i ti ne koristiš IE kao preglednik. Probaj editirati svaki post i obrisati jednu kosu crtu, dakle da umjesto [IMG]http:///i434.photobucket.com... piše [IMG]http://i434.photobucket.com... Ostalo nemoj dirati. Tako sam ja u tvom albumu detaljno pregledala sve slike na okupu, bez komentara. Imaš prekrasno cvijeće i zaista bi bilo šteta da ga svi ne vidimo. |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma sve neću da komentarišem cikasicu ali srce me boli kad je vidim -ako ti smeta u kući nemaš mijesta znaj da ja imam ---toliko do mene
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Nana hvala ti na savjetima,pokušat ću tako kako si predložila,namam pojma zašto se pojavi treća kosa crta,a baš pazim na to!!Drago mi je da ti se sviđa moja Lika,jest stara i zarasla ali je ipak srcu draga!!
Niho samo ti draga komentiraj,ali cikasica je i dalje kod mene,a ne kod tebe,za par dana stavim nove slikice da ti malo dižem tlak,kao ti meni sa svojim kaktusima ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj nemoj mi ga više dizati radije se mijenjamo --------jer ne mogu to više podnijeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ni ja, na žalost, ne vidim slikice...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo da vam pokažem što me je dočekalo nakon vikenda,moj adam pušta peti list,jupiiiiii!
![]() |
|
![]() |
|
Ovako izgleda moja cikasica,već su se dva listića otvorila,a treći samo da nije,tko bi rekao da su tako mekani i osjetljivi kad su mladi!
![]() |
|
![]() |
|
Ova slikica je za moju Fridu koja se jadna pitala da li se je njezina koprivica primila ili nije!!!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jel adama cijelo ljeto držiš u kući ?
Jako je lijepi ,a i cikasica je za svaku pohvalu,baš lijepo šta pušta listiće ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sad sam krenula na tvoju temu nadajući se da ću vidjeti nove slikice...i vidim ih, jupiiii! Svaka pohvala i za cikasicu i za adama, a i za Fridinu ljepoticu koprivicu!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve mi je jako lijepo i adam i ostalo, no posebno me se dojmila boja koprive
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve sam pregledala ponovno i naravno sve me odusevilo..al adam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Adam ti je super, moj ima tri lista.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Cikasica, adam, kopriva...
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ajme kako ti je dobar adam!!!!!!!
![]() moj je svašta prošao al više od dva lista nikad nije imao ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lika, blago tebi, sretna si što imaš tako krasnu cikasicu, a tek adam...
Moj jadničak, isto nikada nema više od dva lista, treći nikne, a jedan se osuši, a kolko čujem nisam jedina kojoj se to događa.
Zato, Lika, uživaj u svojem bilju
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala na pohvalama,malo sam probala nešto popraviti i sad se nadam da će se slikice moći vidjeti.Što se tiče adama on je meni došao kao poklon iz Zg prije mjesec dana,tamo je stajao cijelo ljeto u hladu,a na zimu ga unesu u kuću i odrežu sve požutjele listove.Na proljeće on opet potjera nove.Nadam se da će tako i kod mene,a možda ima neku ulogu i to što mi ga je poklonila časna sestra,pa je tu malo i Božje pomoći!!!
![]() |
|
![]() |
|
Opet cikasica pogledana razmotrena i moja je ljepša
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lika1 lijepo cvijeće i baš dobro da si stavila nove slike jer po ovoj zimi baš mi dobro dodju slike cvijeća da se bar malo ugrijem...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |