Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 19:03
ConfusedConfusedConfusedNapisala, kliknula, otišla dalje i vratim se a mog upisa nema!
Bog zna što sam kliknula!Confused
Dakle, prvo sam se zadivila znalcima za treću kosu crtu. Ja o tome kao krava o latinskom.
Uglavnom konačno vidim sve zadnje slike.
Adam, peperomija,čikašica... i prekrasan zalazak sunca!Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 17:31
Aha,samo ti dođi ali na proljeće ih vraćaš ili ostavljaš kod sebe???smile208
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 17:28
Moja peperomija nakon ljeta vratila se u kuću,morala sam je staviti u kuhinju na viseću jer na staro mjesto više ne stane,toliko se produžila i raširila!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 17:28
smile115-- Eto mene po njih jadnice
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 17:24
E Niho moja će ostati vani kao i sve morske cikasice,nadam se da će preživjeti,a ti svojoj samo loži da se ne smrzne!!!smile204
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 17:21
Nisam odolila da vam ne pokažem najljepši zalazak sunca na cijelom Jadranu,malo je slikan iz daleka sa mobitelom,ali se nadam da će vam se svidjeti!!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 15:15
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Niho moja klanjam se i bilježim se sa štovanjem,stvarno je tvoja cikasica prekrasna,samo ti nju čuvaj pa ćemo vidjeti kako će stanje biti na proljeće!!!Thumbs%20Up

---- ma kakvo bolan -zima jesmile168 a ja svojoj ložim bolansmile156-- biće lijepa smile196
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 19:25
Niho moja klanjam se i bilježim se sa štovanjem,stvarno je tvoja cikasica prekrasna,samo ti nju čuvaj pa ćemo vidjeti kako će stanje biti na proljeće!!!Thumbs%20Up
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:21
Lika1  lijepo cvijeće i baš dobro da si stavila nove slike jer po ovoj zimi baš mi dobro dodju slike cvijeća da se bar  malo ugrijem...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:10
Opet cikasica pogledana razmotrena i moja je ljepšasmile79
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 19:08
Cure hvala na pohvalama,malo sam probala nešto popraviti i sad se nadam da će se slikice moći vidjeti.Što se tiče adama on je meni došao kao poklon iz Zg prije mjesec dana,tamo je stajao cijelo ljeto u hladu,a na zimu ga unesu u kuću i odrežu sve požutjele listove.Na proljeće on opet potjera nove.Nadam se da će tako i kod mene,a možda ima neku ulogu i to što mi ga je poklonila časna sestra,pa je tu malo i Božje pomoći!!!smile222
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:58
Lika, blago tebi, sretna si što imaš tako krasnu cikasicu, a tek adam...

Moj jadničak, isto nikada nema više od dva lista, treći nikne, a jedan se osuši, a kolko čujem nisam jedina kojoj se to događa.

Zato, Lika, uživaj u svojem biljuSmile
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:53
ajme kako ti je dobar adam!!!!!!!  smile39
moj je  svašta prošao al više od dva lista nikad nije imao Ermm
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:45
Cikasica, adam, kopriva...smile71
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:23
Adam ti je super, moj ima tri lista.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:19
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Ovako izgleda moja cikasica,već su se dva listića otvorila,a treći samo da nije,tko bi rekao da su tako mekani i osjetljivi kad su mladi!
--- Moja je ljepšasmile96
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:02
sve sam pregledala ponovno i naravno sve me odusevilo..al adamsmile227..moj ima 3 lista  al cim jedan raste  novi stari jedan vene ..zasto? koja je tvoja tajna?
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:52
sve mi je jako lijepo i adam i ostalo, no posebno me se dojmila boja kopriveClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:33
Sad sam krenula na tvoju temu nadajući se da ću vidjeti nove slikice...i vidim ih, jupiiii! Svaka pohvala i za cikasicu i za adama, a i za Fridinu ljepoticu koprivicu! smile71
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:08
Jel adama cijelo ljeto držiš u kući ?
Jako je lijepi ,a i cikasica je za svaku pohvalu,baš lijepo šta pušta listiće .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.