Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748> |
Korisnik | |
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ima netko koju viška salvetu na grožđe ili neke morske nek mi se javi. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@ancii: nema problema, nadam se da će vam uspjeti i printanje
![]() U pomanjkanju sam lila/ljubičastih salveta pa mi te iste akrilne boje stoje neiskorištene ![]() Raznih drugih sam većinom skupila dovoljno motiva i rasporedila na svoje buduće ideje, ali lavande, ljubica i nekih lila vitica ili prugica nemam osim one lavanda provence već viđene i kod mene :P Tražim npr. nešto ovako, ovako, ova donja... Ako netko ima viška, nek se javi na pm, bit ću vrlo zahvalna ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
renn, hvala ti na salveticama!predivne su
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Draga Kami zaboravila sam ti zahvaliti na paketicu!!
![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Ana_S i nata07 salvetice vam šaljem u pon!
U gužvi sam ovih dana, pa nikako ne stignem! (smajlić: spremam drva)
Samo vam javljam da vas nisam zaboravila!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@iris: nema frke, baš im se veselim ;)
@ivona777 i ana_s: danas sam vam poslala, nadam se da sam stavila one salvete koje ste i tražile... @renn i TaTjana43: maloprije su mi stigle kuvertice od vas, puno hvala. (TaTjana43, tvoju kuvertu kad otvaram, izleti mi jack in the box, strašno im je tijesno pa me dočeka šarena eksplozija ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kami i Maya salvetice su u kuvertama i sutra će biti poslane...žao mi je ali ranije nisam mogla
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Zrinka i drugi put!Nadam se da ce ti posluzit.
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Stigle mi salvetice od jelike, sashe i ancii. Cure, hvala puno!
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
kami i zrinka stigle su mi salvetice... puno puno hvala
![]() kami sutra ili prekosutra šaljem masline... i baš mi je žao kaj imaš baš tog konja
ana s... poslala sam ti pp
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
zrinka,hvala ti na salveticama
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Kami, paketić je stigao!
Puno ti hvala na papirima, čim probamo printati javimo ti! |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
rose draga, stigle salvetice - hvala ti
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
@Maya08 & ancii: stigle mi salvete danas, hvala moje dame ;)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zrinka stigle su salvete,hvala puno!
|
|
![]() |
|
Rose, i drugi put!
|
|
![]() |
|
@jelika, meni isto danas stigle, puno puno hvala :)
@TaTjana43, poslala sam ti kuverticu popodne ;) |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
jelika, danas su stigle salvete. hvala
![]() danas sam poslala salvetice svima koji su tražili od mene. ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
maya08 hvala puno na salvetama,stigle su danas!
|
|
![]() |
|
renn, jelika, rose, iris i Maya08&ancii -> danas sam vam poslala kuvertice,sretan im put na vaše adrese
![]() ivona777 i TaTjana43, šaljem ovaj tjedan kad dogovorimo detalje ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |