Frida traži savjet |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 21:56 |
S punim povjerenjem tražim savjet od vas jer smatram da mi ga nitko ne bi dao tako dobro kao vi, ekipa na ovom pdf-u...ovu činjenicu potkrjepljujem samo jednom rečenicom - Pogledajte samo sve te vaše radove! Izvrsni su...
Radi se o jednom starinskom okviru na kojeg sam jučer nabasala u antikvarijatu, a danas je moj...oduševio me. Stavila bih ga u hodnik i u njega ogledalo..U hodniku već imam dosta starih predmeta pa mi je tako hodnik svojevrsna tematska cjelina..Nisam okvir, u prvi tren, mislila dorađivati, ali onda mi je po glavi počelo vrtiti DECOUPAGE... Od vas tražim savjet kakav motiv da uzmem na taj okvir, a da ga ne pretvori u neki kič koji se neće uklapati u "starinski štih"... Mislim da ćete me razumjeti što želim... Evo okvira dio Vjerujem u vas i znam da ce na kraju to biti prava stvar na mom zidu...Hvala. |
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na tom okviru je bilo nešto ljepljeno ako dobro vidim? što se okvira tiče ja bi stavila motiv bršljana,ovako nesto na zelenkasto a opet da je jednostavno.
drugo mi ništa ne pada na pamet tako da nisam od velike koristi |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, vjerojatno neka slika. u antikvarijatu je bio bez nje ( ovakav kakav je na slici)...i meni je bršljan pao na pamet i suncokreti čak, ali sam se uplašila boja...ne bih htjela neko šarenilo...čak mi pada na pamet s bijela boja sa nekim romantičnim, sitnim ružicama...
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose, itekako si od koristi jer će mi puno pomoći u odluci svaka vaša riječ...
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....mislim da treba staviti ruže, ali lijepi otisak sa ne- drečavim bojama tj da slika ima malo boje okvira, dosta bež, tamno zeleno, prljavo rozo......
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma divne ste....upravo kako i ja zamišljam..
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu i sitne ružice,opet super ideja. ja sam čak mislila da na okvir dodas malo zlatne boje pa samo malim i tankim slojem preć krakle lakom da dobijes onaj starinski izgled. a da staviš neki print,neku slikicu sa interneta znas ono dječica sa cvjećem i kolicima,ili male anđele?
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se bež inače nesviđa,al ovo sa prljavom rozom nije loše....
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidiš anđele imam na držaču ključeva u hodniku...možda bi se uklopilo kao komplet...
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida evo pogledaj malo ovdjehttp://www.decoupageforum.bb4u.pl/temat-vt416.html?postdays=0&postorder=asc&start=0..
mozda ti se nesto od ovog da ideju..i ja bi ruzice stavila,i mozda da napravis lagani shabby.. |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a možda za podlogu neku salveticu sa ornamentima?
kao na ovoj slici....ne nužno tih nijansi
možda čak i samo nju staviti? uz malo shabby-a
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da nakon Kaćinog prijedloga da pogledam navedenu stranicu mozemo zatvoriti temu....
Ako onde nisam našla inspiraciju onda niti neću...hvala vam cure, nikad brže nisam dobila odgovor... Za sad su mi favoriti anđeli, sa malo krakla i zlatnom bojom ( kako je rose predložila) ili nešto sa ove stranice koju je kaća predložila.... Nemojte očekivati neku brzinu u mom radu, ali svakako ću ga na ovoj temi pokazati kad bude gotovo.... Još jednom hvala vam svima.... |
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi ti predlozila da boja koja dolazi na krakl bude bijela pomijesana sa okerom,ona daje fini starinski stih..i fenomenalno pase sa zlatnom koja ce izvirivat iz pukotina..meni je to savrsena kombinacija
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da,i poneki ornamentic ko na ovoj slici od iris bi savrseno pasao..iris nemas valjda tu salvetu!? da te znam doc opljackat
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj moram ovo negdje napisat,malo sam i ja listala ove stranice sto sam stavila fridi,i padne mi u oko potpis od administratorice" kaca, witaj w Krainie Czarów! ",i u potpisu forumasice margo isto pise moj nick(nedavno sam se registrirala)..valjda im je simpaticno sto se prijavio netko iz hrvatske..samo mi zao sto neznam jezik da ih mogu bar pozdravit..morat cu dicu smuljat da mi na engleskom sroce par rijeci..
ma bas me prijatno iznenadilo,pa sam morala podijelit sa vama |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas super...
|
|
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan svima,
nova sam članica foruma. Moram priznati da već nekoliko tjedana proučavam ovaj forum [:$] pa sam mu se odlučila priključiti. Inače decoupageom se bavim neko dulje vrijeme, no ne smatram se iskusnom decoupage-isticom [:)] Ako sam se predstavila na krivom mjesu..prihvatite moje isprike. Eh, sad imam jedno pitanje. Gledala sam ovu stranicu koju je Kaća postavila..stvari su preprekrasne.. pa me zanima da li netko zna gdje ima za kupiti ovaj crakle)ako to uopće je crakle) sa ovim širokim pukotinama? S tim se još nisam susrela. |
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollipop dobro nam dosla,dugo se s nama druzila i dijelila svoja iskustva
i nemoj se dugo mislit otvorit galeriju radova..neznam tocno na koji krakl mislis ali pretpostavljan da je rijec o crackle sottile dvokomponentnom laku,on ima siroke pukotine..imas ga kupit u svim hobby art ducanima u zg..evo ti link od lumosahttp://www.lumos.hr/craklelak.htm,oni drze stamperiine lakove a oni su mi nekako najpouzdaniji..ako nisi u zg mozes putem maila ili na telefon izvrsit narudžbu.. |
|
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! [:)]
Otvorit ću galeriju slika čim uslikam predmete i naučim ih postaviti u galeriju..nadam se skoro..pa vi procijenite kako mi ide. A što se tiče ovog cracklea.. mislim da sam se krivo izrazila.. to je onaj crackle kojim je napravljeno ono zeleno ogledalo polica na onoj stranici. Nisu pukotine široke (tek sam sad shvatila što sam napisala) nego su one zapravo vrlo rijetke. Ne znam se izrazit, najbolje je pogledat sliku. |
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zašto mi nema smajlića?
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |