Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 9>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:12

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:11

dio mog malog kamenjarića
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:08

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR
ak,mi sad ne uspije odustajemUnhappy
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:06
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:03
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:01

evo i mala gredica,ak uspijem stavit slikusve sam zaboravila
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 13:46

evo nakon duljeg vremena odlučila sam opet stavljat malo slikica svog još uvijek malog i seljačkog vrteka
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 22:19
Pozdrav piramida! Lijep vrt i biljčice, slatki Medo, nadam se da ste uspjeli udomiti Pesu. A di su nove slike?? Big%20smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 11:56
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:47
Ni ja nisam znala da je to vinca,imam za poslati,ak nekome treba1
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:45
Nije pristojno chatati po tuđem vrtu, ali hvala cure. Ma Šmrcko nisam nevjerni Toma, nego neznalica. Imam vincu, vidjela sam vince a sad odjednom ima i puzavih!Confused Učim!Big%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:34
Evo ti jedan od menesmile78-------- a njihov slupaj smile229
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:30
Greška ne mogu editirati ( bila sam zločesta) nevjerni spojeno
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:28
Bako ne vjerni Tomasmiley3919.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:15
Draga Bakić.....ali naša Šmrcić ti je dobro rekla za tu biljku. Ona se stvarno zove Vinka (vinca major)....i cvate lijepim plavim cvjetovima na proljeće...ima različitih tih vinkica....smile78
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:13

Medo i Peso su zakon, baš su mi lijepi!....neznam zakaj svi vele da se biljke osuše zato kaj ih peseki malo popiškiju.....pa moj Ben uredno "navodnjava" po vrtu sve čega se može dohvatit i niš ne ugine....mislim da je za ugibanje biljkica kriv neki drugi faktor. Nije da nekaj filozofiram, nego tak stvarno mislim!

Piramida, vrt ti je jako lijep! Meni se jako sviđa! smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:08

Molim te reci kako se zove ova zelena biljka omotana oko kotača?

Pitala sam Šmrckicu al' me je krivo shvatila i napisala vinca!LOL Što i ja znam da nije, jer vincu imam!

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 18:17
ako budu kao ti onda su samo takvismile156
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 17:37
Ma kupila bi ja,ali nema para,za sad se bumo snalazili.
Budem išla slikat,ali nemam niš nekaj posebno,moj je vrt još mali,mali...ko i moji peseki.
Lara,to je mama od peseka,kad je bila mala ,iskopala mi je i svu rastrgala,magnoliju i jednu ružu,a pampasicu je zapišala pa se osušila...valjda mi i pomagači ne budu tak zločesti,inaće buju dobilismile232
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 17:03
hajde bolan nešto stavljaj i ti od cvijeća ........i kupi sebi isto dr-kompijuter da te ne bi dirali . I mene su svako malo izbacivali -a sad evo ja imam dr, u kuhinji a oni nek se mrznu u sobi -dijeca luda Approve-hoće privatnost 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.