moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() |
|
![]() |
|
[IMG=http://img839.imageshack.us/img839/7373/petunijaarena.jpg">[/IMG">
valjda bude sad uspjelo,petunijica šarena |
|
![]() |
|
[IMG=http://img404.imageshack.us/img404/7919/gailardijanarandasta.jpg">[/IMG">
gailardija,valjda se tak zove |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav piramida! Lijep vrt i biljčice, slatki Medo, nadam se da ste uspjeli udomiti Pesu. A di su nove slike??
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ni ja nisam znala da je to vinca,imam za poslati,ak nekome treba1
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nije pristojno chatati po tuđem vrtu, ali hvala cure. Ma Šmrcko nisam nevjerni Toma, nego neznalica. Imam vincu, vidjela sam vince a sad odjednom ima i puzavih!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ti jedan od mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Greška ne mogu editirati ( bila sam zločesta) nevjerni spojeno
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bako ne vjerni Toma
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Bakić.....ali naša Šmrcić ti je dobro rekla za tu biljku. Ona se stvarno zove Vinka (vinca major)....i cvate lijepim plavim cvjetovima na proljeće...ima različitih tih vinkica....
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Medo i Peso su zakon, baš su mi lijepi!....neznam zakaj svi vele da se biljke osuše zato kaj ih peseki malo popiškiju.....pa moj Ben uredno "navodnjava" po vrtu sve čega se može dohvatit i niš ne ugine....mislim da je za ugibanje biljkica kriv neki drugi faktor. Nije da nekaj filozofiram, nego tak stvarno mislim! Piramida, vrt ti je jako lijep! Meni se jako sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Molim te reci kako se zove ova zelena biljka omotana oko kotača? Pitala sam Šmrckicu al' me je krivo shvatila i napisala vinca! |
|
![]() |
|
ako budu kao ti onda su samo takvi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ma kupila bi ja,ali nema para,za sad se bumo snalazili.
Budem išla slikat,ali nemam niš nekaj posebno,moj je vrt još mali,mali...ko i moji peseki. Lara,to je mama od peseka,kad je bila mala ,iskopala mi je i svu rastrgala,magnoliju i jednu ružu,a pampasicu je zapišala pa se osušila...valjda mi i pomagači ne budu tak zločesti,inaće buju dobili ![]() |
|
![]() |
|
hajde bolan nešto stavljaj i ti od cvijeća ........i kupi sebi isto dr-kompijuter da te ne bi dirali . I mene su svako malo izbacivali -a sad evo ja imam dr, u kuhinji a oni nek se mrznu u sobi -dijeca luda
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |