OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 374> |
Korisnik | |
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasnih ima.
Ja tako nešto kod nas ne mogu naći.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Otok, prekrasne su lukovice, a ovo sa štrikom i kvačicama je super ideja...tko god da je se sjetio! Bit će krasno na proljeće kad sve to procvate! Jedva čekam!....nego.....gledam onaj tvoj plumbago....nekako mi se čini da je puno tamnije plav u odnosu na moj....jel to neka takva vrsta koja je tamnija, ili je tako ispalo na slici? Baš je krasan!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Noviteti su predivni, a kamenjar izgleda super!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Flavia, plumbago baš ima jako plavu boju, nije onako blijedoplav
evo još jedne sličice ![]() a evo i tvoje gazanije, vidiš da nisu samo žute ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uuuu sto je dobar izbor lukovica,rado bi ih videla i u mom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Nevjerojatno Otok...mislim za gazanije...i to iz istog korijena cvatu i žuta i ta narančasta! Baš posebno! Sad mi je još draže da su udomljene kod tebe...da nisu....ne bi niti znali za to da cvatu u dvije boje!
Plumbago je prepreprekokrasan!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E pa stvarno svaka ti čast i ovako gledajući čovijek se oduševi . Svaka čast na izboru
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasne su nove lukovice,bit će preljepo na proljeće kada to sve procvate.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok naša - ma jel ti to lukovice kupuješ ili prodaješ???
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad vidš što sve ima pamet mi stane
![]() Sin ti je strašan ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Super ti je izbor lukovica |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A tek što je lijepo ovo ispod lukovica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Srami se, skoro me srčani trefio na pogled ovih lukovica, prvo sam izrekla "Gospe pomozi". Ženo da Bog da ti sve lukovice procvale da mi možemo u proljeće "sliniti" na predivnim fotografijama. Uživaj u sadnji.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Otok,
![]() ![]() ![]() Samo sam zabrinuta hoćeš li imati dovoljno mjesta za sve to posaditi.
Jedva čekam proljeće...
![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otočiću lukovice su predivne sve do jedne. Uvijek im se strašno veselim, a ljuta sam kad ocvatu, jer ostaje nered, pa onda smišljam što umjesto njih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto i ovo je procvjetalo, ali neznam kako se zove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neznaš kak ti se cvijet zove..a mene zezat znaš a?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() A ona hrpa lukovica, je l' dijelite točno na šest ili njima jedna, tebi tri... priznaj!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |