Mamin dalmatinski vrt |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ostaje di je...zamisli da to prebacim u stan...moji dečki bi imali cvijetne pelerine.. a hasky babarinić...
Aurora cvjetanje ne prestaje...samo se prorijedi....jer je manje sunčanih dana... ako ne bude mraza slikam ih za novu godinu...
btw stalno uklanjam ocvale cvijetove...možda se to može zasaditi...nisam probala...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znam da ih ne mozes prebacit u stan, nego sam mislila da cvjetaju do zime, a da za iducu godinu skupis sjeme i opet sve iz pocetka.
Hmm...kao sto rekoh, to bi bio jedini nacin da ih ja ovdje imam...jedino ako ih ima jos netko tko zivi negdje u unutrasnjosti pa da me razuvjeri. |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, hoćeš reći da bi se ova moja sitna, mala, zakorijenjena sad mogla razvijati u sve veći grm iako zima dolazi?
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je ova divokoza i ako je držiš unutra....da... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aj da te probam razuvjeriti Aurora.Ja sam nekoliko grančica roza ivančice zapelcala i primile su se.Može se i sjeme pokupiti,no izgleda da se može i zapelcati.Ove godine sam ostavila matičnu biljku u tegli pa ću vidjeti kako će dočekati proljeće.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ups,nisam ih pohvalila a već ih 3 dana gledam i divim im se.I tvojima,Donata,i maminima
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to me zanima...sjeme...jer ono se moze poslati u pismu. Samo ja ne bi roze nego zute. |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to me zanima...sjeme...jer ono se moze poslati u pismu. Samo ja ne bi roze nego zute. [/QUOTE] Šalji PP... |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo maminog vrta slikanog danas...
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata prelijepo
sviđa mi se vasa klima jer je kod vas jos uvijek toplo i sve cvjeta |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, apsolutno prva liga ....pa ne izgleda puno drukcije nego prije mjesec dana....donatice su zaista zahvalno cvijece...a i lavanda je jos ljubicasta...
Kad sve ovo vidim, fali mi Dalmacija.... |
|
Edda
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepota...jednostavno!
|
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata šta da kažem prekrasno.Stvarno je vrt prelijep ivančice predivne.Baš je sve sa ukusom.
|
|
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata stvarno sve prelipo, ukusno popunjeno bez nekog sarenila, super za odmorit dusu! Ovo je francuska lavanda? Znas li mozda kako izgleda kad se osusi? jel sto tamnija od one obicne? ona mi je nekako blijeda.
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mrvice sorry nisam prije vidila pitanje...da to su francuske...dosta su niže i tamnije od običnih..mislim da i jače mirišu...
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
donata prekrasn vrt
bravo za tebe i mamu |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vrt jako mi se sviđa
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantastično!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi! Prava idila u koju je uložen višegodišnji trud!
Jednostavno, a prelijepo!
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |