Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam na pohvalama
![]() E baka nije zezancija kad jednog dana pitaš kao iz pjesme "Što si mi u kavu satvila???" ![]() Čitam da je oleander toliko otrovan da se nesmije ni spaljivati jer i dim može otrovati. A di je rododendron prisutan da med od pčela može biti otrovan ![]() A vidi za rabarabu, a ja bila u potjeri za njom. <>http://www.24sata.hr/metro/riba-napuhaca-ricinus-i-durdica-jako-su-otrovni/138301/ |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
preslatke su macuhice,takve su mi najsladje
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Maćuhica je super, ima tako lijepu boju
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A joj Šmrcko u tvom vrtu čovjek malo pase oči, malo se mora smijati! Veselo i šareno! Kadifice su zbilja prekrasne a erika
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pripazite da vam djeca ili netko ne dođu do sjemena ricinusa. Ili da ga slučajno ne stavite sveki u kavu i greškom zamjenita kavu
![]() Ricin je sedam puta otrovniji od kobrinog otrova ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ima Triška sličnosti i mora biti neka poveznica. Ne znam je li to turcizam?
Danas sam našla jednu sunčanicu i hrpu nepoznatih vrganja, i nešto normalnih. Hvala za ormarić i pomidor ( pokušavam mu uloviti sjeme). ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad smo već kod toga kod nas u Primorju bi se reklo nositi "na krkač" - vidiš ima sličnosti s tvojim izrazom.
Ima kod mene sunčanica, susjed ih nabrao i osušene mi donio - već sam radila paštetu po Jagodinim receptima.
Ormarić koji ti jekupio mm je super, a pomidor mljac.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() Čula sam za obitelj koja je prvo maci davala gljive za provjeru. Kad nakon večere u neko doba se maca proteže, grči. Oni trk u bolnicu na ispunpavanje, cijela kuća. Došli kući maca se omacila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
"Krke"....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš ste srculencad od cura
![]() Pazit ću ja na Hojčeku, ako treba nosit ću je i krke( ako znate što je to, na leđima). Jedino da se ne obrne situacija ![]() ![]() ![]() Trebala sam je ja voziti, pa se ispostavilo da mora ona mene. Vidiš kako se sve okrene. Bar neće trebati tablete za smirenje ![]() Neću joj dati lude gljive, ne brinite one su uvijek rezervirane za mene ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kat.rea...bila, pročitala, pohopsala skupa s njom!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vesele, vesele, gljive je pojela, odi u brbljaonicu vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
došla si....fala bogu da gljive koje si danas jela nisu samo jednom jestive......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E da vidite kakav je lovac Luka, došle bi sve organizirano autobusom i pile kavu pred njegovom kolibom dok ne dođe.
![]() ![]() Hvala vam za pohvale i na veselju u mojoj temi. Ma kad ste vi meni sretne i vesele, ja sam još više. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ona se ne javlja ?! Je l' netko zna koje je gljive danas jela?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Oni rade ko ludi i misle da ja peglam. Budi tiša da ne čuju!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya, hoya, pa ti bar nisi Grobnišćica, a ni Smrcko - to važi tamo, a tako jedna fina dama, pa još u Smrckicinoj temi - što budu na to rekli ukućani?
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zato mene vodi smrcko. Jaka i hrabra faca.
Ona nema pojma kakva se kukavica krije u meni.
Moram se tješiti: novaca nemam, vuka se ne bojim ... i dalje neću jer svi i onako znate nastavak ...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |