LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 111> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora, vidim ja da ćeš ti češće u Sloveniju, prekrasne lukovice, bit će šareno kad procvjetaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jedva čekam proljeće da vidim svo to cvijeće u punom cvatu,a i sestrična ti je super.
Ona ružica kaj ti je dala na trećoj slikici,baš sam je danas gledala u cvjećarni,prekrasna je i izraste dosta visoka. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lora, našla sam lukovice tulipana "Shirley"....samo kaj je na mojoj etiketi obrub više bordo, a kod tebe je ljubičasti! Budemo uspoređivali na proljeće kakvi u stvari jesu ti tulipani!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrcko, pa napisala ti je....riknula joj "bakterija" od fotića, pa nije mogla..!
![]() |
|
![]() |
|
...bolje da ne vidimo draga Lora....onda samo dobijemo želju da još nešto nabavimo! Tak ja...kad god prošećem tu po temama uvijek "zinem" na nešto novo šta nemam.....prokleta megalomanija....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A što nisi slikala taj vrt?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ada vam je tek vidjeti vrtić moje sestrične
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nema problema Šmrčko, ove će dane valjda i ona doći nar ed, pa ćete sve kojima sam obećala dobiti svoju.........
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moja hosta čeka tvoju hostu za razmjenu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi takve poklone
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pokloni su prekrasni,veselim se slikama kad se ovo na proljeće procvjeta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
danas sam bila u Sloveniji kod sestrične, osim što je bio predivan dan i što sam se lijepo provela, sestrićna me iznenadila ovim lijepim poklonima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sestrićna ima jako lijepi vrtić, imala sam namjeru slikati i pokazati, ali nažalost fotiću je baterija bila prazna
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
....i to zbilja miris prave pravcate kakice
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kakve poluotrovne, sutra kad se vratim evo me tu i hoću da se javiš pod hitno, jedi ono što uvijek
![]() |
|
|
![]() |
|
Evo sad pravim poluotrovne u sirovom stanju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša dogovorit ćemo se pa ćemo nešto pokušati napraviti
![]() Smrčko sutra ujutro idemo, u 9 dolazi sestrična po nas, a ti dok dodjem
![]() prenajela si se gljiva
![]() |
|
|
![]() |
|
Hej Lorica pa zar nisi išla u Sloveniju?
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |