Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 69> |
Korisnik | ||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma ,doči će do nekih promjena,samo čekam majstora,znate kak je s njima,moraš dogovoriti prije nego šta i pomisliš kaj raditi
![]() Ne znam,valjda ču uspjeti u ostvarenju mog nauma da više posadim trajnice pa da mi vrt bude lijep i po zimi,a nije da ja svoj vrt doživljavam "kao iz bajke",to sam ja zbog onih "stvorenjiča"-patuljaka nazvala tako svoju temu. Na ovom forumu ima krasnih,rajskih vrtova,a ja svaku godinu želim nešto novo i nikad nisam zadovoljna u potpunosti. A takvih je tu puno ![]() Hvala svima na posjeti ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Super ti je cvijeće..jako je lijepo a već sad jedva čekamo novi izgled tvog vrta
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
ovo je pravi vrt poput onih iz najljepših bajki!
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
to se i ja pitam, ako je sada ovakav, dogodine će mi ispasti oči kad ga budem gledala
![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Lijepo cvijeće na verandi, a vrt je do sada bio prekrasan, a kakv će tek biti nakon radova
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Od vrta više niš zanimljivog dok ne počnu veliki radovi.
Mora doči majstor staviti nove ,kamene pločice i onda moram od nekud dovuči hrpetinu zemlje i par tona kamenja ,pa dolazi na red veliko preuređenje mog vrta. A do tada evo nešto iz moje verande. ![]() Alocasia ![]() ![]() Kristov trn ![]() Neki sukulent ![]() ![]() Zamioculcas ![]() |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Cvijeće i slike su ti stvarno krasne!
![]() I da znaš, lewisija koju si mi poslala ima potomka, dok malo naraste vraća se potomak doma ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Neka ne bojim se ja nje daleko je ona od mene -joj kad samo vidi koje olijandere ćeš dobiti------- srce će je uhvatiti
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Čuj,ak ovo Triša pročita bit če ![]() ![]() Triša ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
ne znam zaista što bi odabrala, sve me oduševilo.....prelijepo
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
|
Draga Niho,nemoj ti sve svoje cvijeće iščupati pa meni zapakirat,šta če onda tebi ostati
![]() |
||
![]() |
||
|
E pa ta ti neće upaliti kog mene
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Draga Niho,drago mi je da si se vratila i da si prošetala mojim vrtom .
Šta se tiče sjemena ,samo ti pošalji pa tak da imam sjeme iz kojeg če narasti mali grk, bit če mi drago da ga gledam od samog nicanja ![]() Hvala svima koji posječujete moj vrt ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
|
Meni je grčki oleandar mrak. Nadam se da će i moj uskoro proklijati.
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Pogled s balkona obara s nogu! A cvijeće na prozoru je sasvim svježe i kraj mu se ni ne nazire!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
|
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Meni je najljepša šuma striborova i mačak u njoj
|
||
![]() |
||
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |