moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo opet sam malo navratila da se nagledam ove tvoje ljepote
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jučer sam bila, htjela napisati: baš ti je lijep taj tvoj mali vrt!
![]() Ali se sve blokiralo i neće, pa neće!
E pa evo me opet. Vodenike su predivne! Moje su sad neko vrijeme štrajkale i sad su opet počele cvjetati ali ni blizu kao tvoje!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni je sedum presladak
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Znaš kako se kaže: Kuću možeš ugraditi u jednoj godini, a vrt se formira godinama. zato stigneš, a ovo što imaš je već prekrasno.
![]() Onaj žuti grm je mislim kerija, ona cvjeta dva puta godišnje, a ne forzicija, a ono što će imati roza cvjetove je neka vrsta seduma. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kako je krasno-a koprive su predivne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekraso cvijeće
![]() Ma i u malom vrtu se može napraviti čudo i ljepota. Kod Fuksije 700 i nešto kvadrata, a kao da ima par tisuća. Najvažnije je da vrt ima dušu i da je odraz vlasnika, tad je najljepši. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej piramida, predivna je bijelo crvena kombinacija vodenika, a i ja sam primjetila da je moja sada crvenija, a bila je bijelo crvena - valjda je to normalno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hosta se primila i super se drži, hvala!!!
A što se tiče moga propalog cvijeća, to je tako moralo biti....ako želiš imati lijepo cvijeće onda nema godišnjih odmora...
No, dobro, budem ja nešto već posadila što je izdržljivije...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće,danas sam pregledala svo tvoje cvijeće,jako ti je lijepo,šteta kaj je nekaj propalo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida cvijeće ti je prekrasno, vodenike posebno.
Da, i ja sam imala tri vrste posađene u veliku teglu, ali od svih njih mi je ostala samo još crvena, koja se također muči...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |