Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 9>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:12
japanska trešnja je konačno počela dobivati crvene bobice

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:09
ovo sam ukrala pelcer hortenzije,nadam se da se bude primila

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:07
ovo sam složila više različitog cvijeća u košaricu

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:04
ovo je onaj grm kaj cvate u proljeće,mislim da se zove forzicija,ne znam zakaj je skroz pocrvenil,kod mame je baš zeleni,a i cval je do sad

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:01
ovo mi je najdraža boja pelargonija

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 13:59
Evo da nebi bilo da samo škicam tuđe vrtove,evo malo mojih cvjeteka
za početak
 samo da vam pokažem da i ja imam pomagaće

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:31
Evo opet sam malo navratila da se nagledam ove tvoje ljepotesmile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 07:11
Jučer sam bila, htjela napisati: baš ti je lijep taj tvoj mali vrt!Clap
Ali se sve blokiralo i neće, pa neće!

E pa evo me opet. Vodenike su predivne! Moje su sad neko vrijeme štrajkale i sad su opet počele cvjetati ali ni  blizu kao tvoje!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:41
Znaš kako se kaže: Kuću možeš ugraditi u jednoj godini, a vrt se formira godinama. zato stigneš, a ovo što imaš je već prekrasn----E ovo su prave riječi koje stvarno tražim i našla sam ih samo za tebe i znaj stvarno da ti je to uputila žena predivna
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:35
meni je sedum presladak
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 15:04
Znaš kako se kaže: Kuću možeš ugraditi u jednoj godini, a vrt se formira godinama. zato stigneš, a ovo što imaš je već prekrasno. Clap
Onaj žuti grm je mislim kerija, ona cvjeta dva puta godišnje, a ne forzicija, a ono što će imati roza cvjetove je neka vrsta seduma.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 09:14
Kako je krasno-a koprive su predivne smile79
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 01:21
Prekraso cvijećesmile99, imaš nebičnog i nepoznatog cvijeća.

Ma i u malom vrtu se može napraviti čudo i ljepota. Kod Fuksije 700 i nešto kvadrata, a kao da ima par tisuća. Najvažnije je da vrt ima dušu i da je odraz vlasnika, tad je najljepši.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 21:46
Hej piramida, predivna je bijelo crvena kombinacija vodenika, a i ja sam primjetila da je moja sada crvenija, a bila je bijelo crvena - valjda je to normalno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 11:00
Hosta se primila i super se drži, hvala!!!
A što se tiče moga propalog cvijeća, to je tako moralo biti....ako želiš imati lijepo cvijeće onda nema godišnjih odmora...

No, dobro, budem ja nešto već posadila što je izdržljivije...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 10:59
ovo je samo dio kopriva kaj mi ih je poslala Shasha,nekaj sam i mami poklonila

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 10:55

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 10:54
Proljeće,danas sam pregledala svo tvoje cvijeće,jako ti je lijepo,šteta kaj je nekaj propalo
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 10:53
Baš šteta kaj ti nisu ostale,moje se stvarno super drže
Kaj ti se hosta nije primila,budem ti dala drugu,možda je možeš posaditi i na jesen
ne znam kaj je ovo,alisad bu imalo roze cvijetove

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 10:51
Piramida cvijeće ti je prekrasno, vodenike posebno.

Da, i ja sam imala tri vrste posađene u veliku teglu, ali od svih njih mi je ostala samo još crvena, koja se također muči...Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,434 sekundi.