Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 260261262263264 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma šta da kažem pa u tebe uvijek novi biljki koje su stvarno prekrasne . ma da ne kriješ još gdje ja sve to ne mogu više pregledavati -izabirati . ma hajde ukratko moje su sve--uh kako sam sebična
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam drage moje svima
![]() Vidim da se svima sviđa Podranea, i meni isto, nebi je ni ja imala da nema ovog foruma - Fremina ![]() Interesantna je i jako je narasla u ovih pola godine kod mene, cvjet na vrhovima grana, i jedna grana mi je puknula i iz nje su izbile dvije sporedne i obje će cvjetati, pa sam ja zaključila da glavne grane treba porezati da se zgusne i bude cvjetnija. Noćas je puhala prva prava orkanska bura, jutros smo sve kupili po vrtu i susjedstvu, čak i stol ispred komina je odnjelo, ono što je u zavjetrini je ok, ali na udaru bure sve sprži listove. Evo još malo detalja (iz zavjetrine) aster jer oni su u vrtu sada najupečatljiviji Felicia se jako raširila i izgurala aster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bijeli visoki ima tek nekoliko cvjetića, u društvu s plavim ![]() ...u društvu s crvenim ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prošla sam kroz tvoj vrt nekoliko puta i ne mogu se nadiviti tolikoj ljepoti, sve ti je lijepo i lijepo uskladjeno, sve za 10
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uvijek je lijepo doći u tvoj vrt, u svim godišnjim dobima.........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Mini, poslat ću vam u Split malo sadnica c. rubera, vidim da je tražen, a da ga nemate, kad ga jednom posadiš imat ćeš ga svugdje.
------ draga Lantana, hvala što misliš na sve nas, a bilo bi super kada bi ti osobno došla na kavicu...mislim da smo ti ostali dužni odlazak u mbm?
prilikom sljedećeg sastanka svakako ćemo uskladiti termine.....
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Isuse dragi...pa podranea će biti sva u cvijetu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivna je podranea..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo par dana nisam bila kod tebe i već tri stranice moram izvrtiti. Pogled odozgo, prema moru, brdu, na svaki cvijetak i kamen ponaosob - sve je predivno. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš sad ne znam šta da kažem Zanijemila sam . Draga moja Lantana -----stvarno je fantastična -šta ćeš još bože naći
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivna je ova podranea jedva čekam kad bude u punom cvatu,ali i sad je savršena
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno isčekujem otvaranje pupoljka
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koliko imaš biljaka. Pa čudesnih.Ova podranea je krasna. Ostalo neću ni nabrajati jer je sve |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Cvijeće ti je prekrasno!
Posebna mi je žuta lantana. Dok nisam došla na ovaj forum,nisam ni znala da lantana postoji,a sad mi se tak sviđa da ću ih morati nabaviti ![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Baš nas ova podranea drži napetima. Svi čekamo eksploziju pupoljaka.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
krasna je
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ahhh...
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ne mogu ništa reći
![]() Savršeno!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Čarobna je Lantana, jedinstvena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gio, Lilly, Lora
![]() Niho, tako je sjedneš u auto i ne izlaziš i auta, nećeš ni znati da si bila u trjektu. SilveK karanfili su kod nas starinsko cvijeće, moja mama ih je jako volila i kad prođem pored njih uvijek se nje sjetim, a i mirišu... Mini, poslat ću vam u Split malo sadnica c. rubera, vidim da je tražen, a da ga nemate, kad ga jednom posadiš imat ćeš ga svugdje. Jutros prije posla, što nije za mene uobičajeno, išla sam pogledati podraneu, još malo i bit će cvjetića ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 260261262263264 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |