OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 374> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve mi se sviđa, jesenska kombinacija je jako lijepa, a heba sa bijelim cvijetom super..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako mi se sviđaju tvoje jesenske kombinacije,volim kad je više vrsta cvijeća posađeno u jednu teglu
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas je opet bio prekrasan dan, do sada sam bila u vrtu. Natrpali smo pun kontejner trave, granja, iglica.
Sada ovaj dio malo pristojnije izgleda, a pojavila se i lavanda koja je nastala negdje ispod ovog sivog grma ![]() bijela heba dobila je mjesto pored one koja nije nikad cvala ![]() plumbago na izdisaju ![]() polako osmišljavam zimsku verziju donjeg vrta, zasad sam posadila bergeniju i šaš ![]() ![]() a ovaj sukulent je počeo mijenjati boju iz zelene u crvenkastu, pa je dobio i novo mjesto u kamenjaru ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma jeli on stvarno može da prezimi van na hladnoći ---i šta ako previše zahladi šta radiš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa prezimio je i lani, a zabranila sam zimi da bude jako hladna.
A ako ne preživi, valjda imaš neki da mi daš |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Krasan rezultat uspješne radne subote Otok.
Heba je stvarno krasna, jel ju trebaš puno zalijevati preko ljeta ili ju pustiš da se sama snalazi?
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Sara, ja ti sve zalijevam preko ljeta, svaki dan. Sada još uvijek zalijevam ali svaki drugi dan. Danas nisam i već su se neke biljčice objesile. Morat ću sutra ujutro. Zemlja je plitka,dans je opet bilo 24 stupnja, kiša nije pala, još je jutros bilo malo burice - i odmah se sve osuši
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme kad gledam tvoje kombinacije onda imam osjećaj: ti si Picasso a ja mali vrtićar koji crta na zadanu temu: nacrtajte nešto slično!
![]() ![]() ![]() Pa kad smo već kod zimskog spremanja, one moje vaze s tvojim biljkama, da ostavim vani? Ako baš ne bude neka zubata zima.
I usput, dva dana nakon što sam dobila objašnjenje o onoj biljčici što tvoja susjeda ima u sanducima (roza cvjetići - naravski zaboravih ime) sam vidjela to u sandučićima oko jednog kafića. Baš je dekorativno!
|
|
![]() |
|
Baka, moje biljčice nisu nikada bile u kući, niti jedan dan i sve su preživile.
Dok sam imala malo tih sukulenata, sklonila bi ih zimi pod balkon gdje ne puše i ne pada kiša. Lani se kolekcija umnožila, pa sam pod balkon smjestila po jedan primjerak od svakoga, ostali su bili po vrtu i opet je sve preživjelo. Tako, mislim da bi bilo dobro smjestiti ih pod terasu, da nema previše kiše i nadati se da neće biti prehladna zima. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala. Upravo ću tako i napraviti!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma biće i kod mene za tebe nešto nemoj se iznenaditi jednom---ih mislim ja na tebe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zašto kažeš da je plumbago na izdisaju, a ima toliko cvjetova, super mi je ta slika, kao da se stopio s onim h...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma da Lantana, ovaj sivi se je baš obezobrazio, omotao se je oko svega, jedva sam danas oslobodila plumbago i premjestila ga, odmah je živnuo.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš mi je laknulo kad si rekla da je plumbago živnuo. Ja sam moga kupila na sajmu i otvorio se prvi cvijet, a pun je pupoljaka. Već sam mislila da će posustat.
One vaze sa kombinacijama bilja su super. Naravno, najljepša mi je ona sa plavim asterom i calocephalusima.
I tvoja felicija je puna pupoljaka. Mislila sam da neće cvjetati, a danas me razveselila.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Viseći lotus cvao je na početku ljeta
![]() a danas izgleda ovako, jako je narastao, više nije cvao ![]() što sad s njim, skratiti grane ili ne |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
iako su mi kombinacije jako lijepe, ne mogu a da ne izdvojim bijelu hebe, ona mi je zaista posebna
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lotus je jako lijep, tako je i moj sada, cvao je tri puta i poslje ništa a sad su mu ostale samo grane bez iglica..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidi se da ulazes ljubavi i dosta rada
![]() |
|
![]() |
|
Kroz ulicu je prolazio kamion - znate onaj - krumpira, kapule. Ja otišla kupiti vreću krumpira, a kad sam se vratila u dvorištu sam našla ovo
![]() a moj sin viče - kapule, kapule, jeftino Još je šašaviji od mene |
|
![]() |
|
Pa da vam onda pokažem moju kolekciju lukovica
(nije samo moja - dijelimo lukovice nas 6, i još malo za mamu) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |