Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Virnula sam danas i u tvoj vrt,lika, sve je super,sve je za pet, a favorit mi je još uvijek -tvister. Krasno
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Hvala Slavonka i meni je prekrasan,već ga dugo hoću nabaviti ali mi je bio preskup,ali ovoga sam dobila besplatno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lika, jel ti cvate onaj tvoj krasni Twister...moj se raspojasao! Jako sam zadovoljna s njime i pun je cvjetića i pupoljaka!
![]() ....ja na žalost ne vidim tvoje novije slike na prethodnoj stranici...na žalost...a adam je krasan!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ej Flavia baš sam mislila na tebe,moj twister uopće više ne cvijeta,čak naprotiv počeo se sušiti i otpadaju mi listovi!!
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
jes i mojem su twistiću počeli listovi opadati
![]() al adam ti je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zagorka moja ja sam ti jučer svoga presadila,uklonila sve suhe grane ,pa sad kako mu Bog da jer više ne znam što s njim!!
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
to ti je dobra ideja... mislim da bi i ja svog mogla tako, i staviti ga pod pojačani nadzor i njegu pa možda pomogne
![]() |
|
![]() |
|
Evo jutros sam bila malo na pijaci i naravno nisam odolila da se malo ne ponovim
![]() |
|
![]() |
|
Naravno stigle su i one,ali samo jedan dio a nastavak slijedi za par dana.Još uvijek su u kutiji,jer čekam MM da mi donese zemlju iz auta,baš mi se ne da nositi 80 l zemlje na 5 kat!!
![]() |
|
![]() |
|
Pa kad se već hvalim moram reći da smo jučer nas četiri bile na jednoj jako ugodnoj kavici,naravno došlo je i nešto novih biljaka,lantane narasle iz sjemena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Cvijeće ti je divno,a i zbirka ti raste.Posebno mi je divan tvoj eširant.
![]() |
|
![]() |
|
Evo Flavia je rekla da bi htjela vidjeti sliku moga twistera,pa evo ali zanemarite sliku na zidu!!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga moja Lika...tako bi ga htjela vidjeti...ali slikice na mom kompu nema....samo crveni x-ić u gornjem lijevom kutu...
![]() ...neznam zašto, ali ja na tvojoj temi vidim samo svaku drugu sličicu.....
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
favorit mi je uvijek -tvister.---Šta bi dala da takav imam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
meni tvoj twister izgleda normalno nebi ovako rekla da je bolestan
adam je prekrasan kao i noviteti ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepo si se ti ponovila
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepe mačuhice.
Jedva čekam sličice posađenih . |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super ti je twister, ali mi nije jasno tvoj je u kući a Flavijin je vani, gdje stvarno treba biti?
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |