Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() Najljepše do sada šta sam vidjela...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasni su Mill. bellsi...otkrij nam tajnu, kako ih održavaš i što radiš da ih ima milion?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bako u pravu si, pjeva ona njima jer bez pjevanja sigurno ne bi bile ovako lipe
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja se pridružejem pohvalama za milion belse............
![]() Vidim da ti jako lijepo cvati i izgledaju zdravo.
Ja sam ove godine do sada bila zadovoljna svojima ali vidim da već par dana polako odbacuju cveteke i suše se. Listovi su još Ok, da li mi ti kao znalac možeš reći o čemu je riječ?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasni su milionbells!!! Kod mene znaju prezimiti nutra na tavanu u teglama, a čitala sam negdje da se razmnožavaju reznicama a ne sjemenom...
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Kaćo, otok, smrcko, dada, željka, baka , vanja, bergenija, silvek
![]() pa eto - nema neke tajne, istina je da se stalno vrtim po balkonu oko cvijeća, a tko od vas nije neka digne ruku
![]() evo recepta: substralova zemlja, jednom tjedno prihrana za cvjetnice, a u ostale dane obilje vode u večernjim satima (nikako preko dana i nikako po lišću), i to su kupljene sadnice- mislim da su puno kvalitenije nego iz "domaćeg" uzgoja...
i na kraju puuuuuuuuuuuno sunca žele - u mom slučaju polusjena ne dolazi u obzir.
- napale su mi ih unazad 2-3 tjedna bijele mušice (guba) al je MM brzo intervenirao sa Mospilanom- dobro su se oporavile.
Željka, pokušavat ću kupiti sjeme u narednim danima- pošalji adresu na pp.
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
zalijevaj ih normalno kao i do sada, postoje periodi kada se "zasite" cvatnje al ubrzo nakon toga počinju izbacivati nove pupiće i nastavljaju sa cvatnjom, vjerujem da je tako i kod tebe- obavezno ih prihranjuj.
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekresno, prekrasno, nikad nisam vidjela ljepše kombinacije, imaš sve pohvale od mene, jako si me oduševila...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala Lantana, evo odavno nisam bila u vrtu, pa eto malo da pobrišem "prašinu"....
![]() Lantana jedna za tebe!
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
dakle, "ovoga ljeta" ili "u posljedne vrijeme":
lagestremija me jako iznenadila-mislila sam da uopće neće cvijetati
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
sljez je cvijetao 2. put
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
verbena se razbujala
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
dragoljub me je oduševlajvao, samo je kratko trajao
![]() đirani/pelargonije
![]() malo miksa tamjan i pelargonije-čekaju da MM spoji vodu...
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Minimode, lijepo ti je cvijeće....malo me zbunila ova slikica....kažeš da je sljez...
![]() jesi sigurna da je to sljez? Meni to liči na delphinium, ali je dosta mala slika...pa nisam baš sigurna....ali mi baš ne liči na sljez.... |
|
![]() |
|
bravo flavia, u pravu si, kupila sam ga pod sljez u peveca pa je i ostao "sljez"
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
oho ima novih slkikica...a sve lijepo
![]() a Pevec...a šta reči
![]() |
|
![]() |
|
e ovo stvarno ne znam kak se zove, al mi je cvijet fora!
![]() cvijet kapare, meni predivan
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno cvijeće,takvo još nikad nisam ni vidla
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |