Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:42
Flavia..nemam pojma kak se zove grmić ali cvate lijepo cijelo ljeto,a ostiće poreži vjeruj bit će ti ljepši na proljeće  si vidla u onim dugim kopanjima gdje mi je pampas trava kako sam ja ošišala svoje grmove isto su se preko mjere razrasli ,stanjili
Perla šišat ću sigurno pa sljedeći put navrati a nemoj proć a vidjet ćeš da je kod mene mirno i u sezoni ..takvi su nam gosti vole mir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:34
Bože, kako ovaj tvoj komad otoka sasvim drugačije izgleda, a vjerojatno i zvuči tišinom, kad nema previše turista. Znam, znam, od turista se živi, ali sada mi se čini ljekovito biti kod tebe.
Ako šišaš lantane, zapelcaj po grančicu za mene, dođem dogodine po njih, ili se vidimo u smogom obljepljenom ZG.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:33
neću više večeras sa slikicama ..i da novost ..uredno sm naručila ružice u rasadniku sam neznam kam bum ih posadila..najbolje sebi v krevet tam ima mjesta LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:29
a ovo je obala ispred kuće tu čistim ribu
i moja mala sirena u nezaobilaznom lovu na rakove
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:19
a danas mi je MM bio sretnije ruke pa je ovo završilo na roštilju
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:19
smile227prekrasno mjesto za ispijanje kavica, a lantana je predivna
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:15
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:11
ova lantanica mi je baš draga samo nerazumijem zašto necvate i ljetii
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:08
ovo je dio ispod pergole sa divljom lozicom i glicinojom..jukica je fino narasla ostale dvije su bile dobile noge Angry
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:59
Ima svega, od svega pomalo, kažeš ti, ali sve je zbilja vrijedno divljenja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:52
Duda...nema veze šta nema cvijeta ostić..oni ionako cvatu u valovima - cvatu pa miruju, pa opet cvatu i tak...ali su krasni i ovak zeleni...moji su odozdola suhi, a gore zeleni..a narasli u zrak preko 60-cm...."rijetko grdo" zgledaju...Confused...sve si razmišljam da ih malo poštucam...ali ima jedan bijeli koji je super..i to mi nije jasno....svi imaju iste uvjete, a različito se ponašaju...

a ovo

ti je nešto jako lijepo....jel znamo kako se zove?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:50
nešto sramežljivo cvatu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:45
evo za one koji se pitaju kako izgledaju trenutno grmići ostića koje nisam porezala(njih sam prošle godine),ogromni zeleni žbunovi ali nažalost svijeteka niodkud
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:43
smile227Koja je ovo ljepota
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:41
a ovdije svega po malo
moja maslina u dvorištu je fino rodila ostale njih 5 još su malešne

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 09:18
Gaura je super, a moja prijateljica ima Beloperone i ona ga zove škampi.
Ni meni još nisu cikasice pustile nove listiće, to je prvi put u zadnjih 6 godina.
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 09:10
hvala cure... oba dve imaju interesantan cvijetak
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 07:11
gaura mi se jako sviđa a i račić smile71
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 00:05
Duda, navratila ja još malo kod tebe. Onaj dio vrta s lavandama mi je božanstven. SuperClapClapClap
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 10:42
Šetam tvojim vrtom,imaš predivno cvijeće i princezu u cvijeću!
Jako mi se sviđaju tvoje kombinacije kamenja i cvijeća.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.