Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 69>
Korisnik
Poruka
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 19:26
Super!Baš ti je lijepo cvijeće..Adami su stvarno lijepi..Kaj njima odgovara?..Moji mladi imaju dva tri lista i čim novi list iznikne najstariji se nagne skroz pa ga moram odrezati..
Svašta imaš lijepo.Juka je krasna i vinca..agavica, plumbago..Sve Krasno!
No premda star, mladac sam kao vrtlar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:24
Koji plumbago vau!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:20
Imaš ti Štefice tih palmi, cikas, juka i sve je lijepo Clap, bit će posla za sve to pohraniti, zato uživaj u njima dok je još toplo. 
život je more
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 23:28
sve je baš lijepo a mačić se fino uklopio u sve to
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 23:37
ponovno saam pogledala slike mačića i zakljućila da me podsjeća na legendarnog charlia chaplinapredlažem ime čarli
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 07:27
Kakvo cvijeće! Pa vodica, pa mačkica.... prava bajka!ClapClapClap
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 08:25
evo i ja proštela tvojim vrtom u ove jutarnje sate uz kavicu.

Sve je krasno a oduševila me cikas palma. Prekrasna je

Samo tako i dalje  ClapClapClap
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 14:48
Hvala Lika 1,Phoenixx,Triša,Lantana,Marijankica,Baka,Tajčica što šečete mojim vrtom .

Lika 1,ja svje adame preko ljeta držim vani, po mogučnosti u što večem hladu ,a preko zime, tj.prije mraza unosim ih u kuču ,u toplu sobu.Preko zime treba ih zaljevati jednom tijedno ,a preko ljeta svaki dan.
Jako su žedni .
To je odgovor i za Phoenixx.
Marijankica,baš si me nasmijala da mi mačak liči na Čarli Čaplina
.
A kaj ak je mačka ? Onda bu Čarlica .
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 15:19
jako lijepa cikasica, plumbago, bugica, adami bilo bi još puno za nabrajati

smile57
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 17:02
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 18:07
Meni je najljepša šuma striborova i mačak u njoj
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 22:43
ak je maca nek bude čarlina
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 08:06
Pogled s balkona obara s nogu! A cvijeće na prozoru je sasvim svježe i kraj mu se ni ne nazire!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 13:04
Meni je grčki oleandar mrak. Nadam se da će i moj uskoro proklijati.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:14
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Oleander-domači

[/IMG]

Oleander grčki
[/IMG]

Pogled s balkona
[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Ovo za sada izgleda ovako ,ali još samo malo.
Uskoro dolazi do promjena.
Ne gledati nepofarbanu ogradu,ona dolazi na proljeće na red.
[/IMG]

Plumbago i dalje neumorno cvate.
[/IMG]

Kao i bungenvilija.
[/IMG]

[/IMG]
-------- Joj ženska šta se ovdje nagleda ljepote-ma nezna se šta je bolje -a vidim da imaš i grčki olijander a ja ti mislila poslati sijeme sa svim ovim da te iznenadim ali propalo - Svaka čast Šteficei još nešto ----------nedostajala si miWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:46
Draga Niho,drago mi je da si se vratila i da si prošetala mojim vrtom .
Šta se tiče sjemena ,samo ti pošalji pa tak da imam sjeme iz kojeg če narasti mali grk, bit če mi drago da ga gledam od samog nicanja .
Hvala svima koji posječujete moj vrt .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 21:10
E pa ta ti neće upaliti kog menesmile96----------ništa od toga ali da vidiš joj koliko ima posaditi hibija . Kaže mm jeli to sve ide njoj -i stvarno sam zaćerala -i opet sam odustala  jer bi rado svega po malo da stavim da imaš i stvarno sam očarana sa ovi tvojim cvijećem ogladnimsmile50
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 22:14
Draga Niho,nemoj ti sve svoje cvijeće iščupati pa meni zapakirat,šta če onda tebi ostati .
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 22:22
ne znam zaista što bi odabrala, sve me oduševilo.....prelijepoClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:18
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Draga Niho,nemoj ti sve svoje cvijeće iščupati pa meni zapakirat,šta če onda tebi ostati .
-------------- Hajde ti se za to ne brini  ja ga imam dovoljno  ali sretna sam da tebi ga pošaljem. Bolje tebi nego TrišiLOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.