Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 69> |
Korisnik | |
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super!Baš ti je lijepo cvijeće..Adami su stvarno lijepi..Kaj njima odgovara?..Moji mladi imaju dva tri lista i čim novi list iznikne najstariji se nagne skroz pa ga moram odrezati..
Svašta imaš lijepo.Juka je krasna i vinca..agavica, plumbago..Sve ![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koji plumbago vau!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Imaš ti Štefice tih palmi, cikas, juka i sve je lijepo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
sve je baš lijepo a mačić se fino uklopio u sve to
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
ponovno saam pogledala slike mačića i zakljućila da me podsjeća na legendarnog charlia chaplinapredlažem ime čarli
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakvo cvijeće! Pa vodica, pa mačkica.... prava bajka!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
evo i ja proštela tvojim vrtom u ove jutarnje sate uz kavicu.
Sve je krasno a oduševila me cikas palma. Prekrasna je
Samo tako i dalje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala Lika 1,Phoenixx,Triša,Lantana,Marijankica,Baka,Tajčica što šečete mojim vrtom
![]() Lika 1,ja svje adame preko ljeta držim vani, po mogučnosti u što večem hladu ,a preko zime, tj.prije mraza unosim ih u kuču ,u toplu sobu.Preko zime treba ih zaljevati jednom tijedno ,a preko ljeta svaki dan. Jako su žedni . To je odgovor i za Phoenixx. Marijankica,baš si me nasmijala da mi mačak liči na Čarli Čaplina ![]() A kaj ak je mačka ? Onda bu Čarlica ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jako lijepa cikasica, plumbago, bugica, adami bilo bi još puno za nabrajati
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni je najljepša šuma striborova i mačak u njoj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pogled s balkona obara s nogu! A cvijeće na prozoru je sasvim svježe i kraj mu se ni ne nazire!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Meni je grčki oleandar mrak. Nadam se da će i moj uskoro proklijati.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Draga Niho,drago mi je da si se vratila i da si prošetala mojim vrtom .
Šta se tiče sjemena ,samo ti pošalji pa tak da imam sjeme iz kojeg če narasti mali grk, bit če mi drago da ga gledam od samog nicanja ![]() Hvala svima koji posječujete moj vrt ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E pa ta ti neće upaliti kog mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Niho,nemoj ti sve svoje cvijeće iščupati pa meni zapakirat,šta če onda tebi ostati
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne znam zaista što bi odabrala, sve me oduševilo.....prelijepo
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |