Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 243> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno ti je sve prekrasno..uživam u šetnji tvojim vrtom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
stefkaja, dobrodošla k meni, sad ću skuhati kavicu, dok ti prošetaš mojim dvorištem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Triša jako lijepo si sve iskombinirala, stvarno je sve za 10..
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Obožavam kad mi dođete u dvorište, pa još me i pohvalite, ma nema ništa ljepše nego uživati u vašim pohvalama. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Lijepo je,ima svačega..raznoliko..asteri su krasni..
![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fuksija, dobila sam grančice i zabola ih u zemlju, bez ičega, jako ima je dugo trebalo, ali uhvatile su se. Mislim da je to neisplativo jer se mora dugo čekati, a imaš sada gotovih krumprika za kupiti i kod nas su jeftini.
Da postoji mogućnost vrlo rado bih ti poklonila jednog, jer ih imam nekoliko.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Otok me nasmijala, jer me točno pročitala. Luda sam ako nemam kamo što staviti, ali uvijek postoje još velike vaze, pa okoliš moje kuće, gdje premještam velike biljke.
Bromelija, baka - hvala na podršci.
Crni izuzetno sam počašćena što si odlučio svoju prvu poruku na ovom predivnom forumu uputiti baš meni.
Hvala ti i dobro nam došao.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Trisa, dvoriste ti je za svaku pohvalu.
Jako mi se svidja tvoj bijeli hibi, plumbago, Krompirko, lantane, a najvise pasiflora sa svojim plodovima. Vidim da si oziljavala krompirka, mozes li mi reci, kako? |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To je naša Triša, vrijedna i neumorna u natrpavanju svoga vrta, a kada više ne stane onda dodaje nove vrtiće, sadi i premješta
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neumorna si. I uvijek nešto novo, nešto lijepo, nešto još ljepše!
![]() |
|
![]() |
|
crni ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
Zaista mi se jako sviđa
|
|
![]() |
|
Hvala djevojke, uživam nešto mijenjati i premještati, to baš uvijek nije dobro, ali ........
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sve mi se sviđa Triša, ali ona kombinacija maćuhica i zečjih uheka je baš super! Odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() Vidi se da uživaš u tome. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepo si to posložila, svaka biljka svoje mjesto, odlična ideja, kad se sve rascvate bit će prekrasna rapsodija.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Nastavljam sa uređenjem mog malog dvorišta po novoj koncepciji. Dakle većinom sadim trajnice, nastojeći da svaka biljka ima svoje ograničeno područje. Znam da to neće biti baš tako kad biljke narastu, no nastojat ću to održati, koliko bude moguće.
Uz ove zečje uši smjestila sam dvije bordo maćuhice
Ovdje je niski lila aster, a otraga pacifička krizantema. Kad se prošire van ograđenog prostora biti će za djeljenje biljaka.
Šumsa ivica ima također svoj prostor, a širi se ko luda - biti će je teško zadržati, a ispred nje stavila sam croksmiju, od Horti(lukovice su pa se može premjestiti)
Napred su maćuhice i plava trava od Lantane, zeleni listovi su od ehinacee purpure (kat.reine), a ono gdje izgleda prazno - to su korijenkini kraljevski ljiljani - to ćemo tek vidjeti što će izrasti.
U pozadini je ružmarin, ispred je prilično mjesta ostavljeno japanskim anemonama, do zida je mladi crveni božur (tu će biti problem sa širenjem), ispred anemona već ste vidjeli sliku aster i p.krizantema, a podno božura žuto cvatuća žuta lužarka (sternberga lutea), koju ću kad ocvate premjestiti negdje u prvi red.
E ovdje isto ima svega: amarilici, lupinusi, a napred kotola i houtunia od otok, sa strane neven
Ovaj dio bi trebo biti rezerviran za sukulente, sedume ili slično. Tu sam smjestila Smrckinu apteniu cordofiliu, ali unutra su i kane, koje ne cvjetaju - treba ih preseliti.
Aster je već dugo u dugačkoj posudi, a iza je koraljna zvončika bake bee.
Na zidu u velikim posudama su gazanije, a u sredini lavanda
Ovo mjesto sada zauzimaju dalije, ali mislim da će to biti kaktusnjak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sve na svojem mjestu ko da je po knjige sađeno - savršeno, šta drugo reći nego da mora tako i biti koliko je truda, vremena, volje i rada u ovo uloženo BRAVO
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |