Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 20:38
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Duda - Lave je prekrasna u cvijeću ( a jel' to nosić malo rekao hop, pa je pao!?? Wink ) , a ovo s crvenim cvjetićima sam i ja dobila od SilveK, no isto ne znam kako se zove. Ako netko zna nek nam javi, a molim te, ako ti nije teško, staviš sliku na identifikaciju? Mogu i ja, ali mi je nezgodno stavljati tvoju slikicu, a moj ne cvate još.
ma pitat ću ja svoju poznanicu Miru iz ionako je iz njezinog rasadnika..rekla mi je al fućkaj ga zaboravihLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 20:48
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

smile227koja boja cvijeta verbene!!?? Nešto prekrasno!
Cvjetić do verbene raste i sve je ljepši, oko mamino!
hvala draga bergenioBig%20smile..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:02
aloica mi se fino razrasla
odije u tegli sa bijelom surfinijom mi raste i narančasta suzana iz sjemenke,dala je bila čak četri cvijeta ali i dalje ima pupoljaka
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:13
ovo je crveno-naranđasta lantana,pustila je neke duge grane to ću morat ošišat
ovdije svega pomalo pampas trava raste nadam se da joj neće smetati puhanje klima
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:19
Duda, predivno, one verbene su zbilja divovske, mala ti je pravi bombončić.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:23
Duda-Lave predivno!Sve je divno,ali ona ljubičasta verbena u društvu male princeze je očaravajuća...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:09
krumpirko jako slabo cvate ima dosta krupne cvijetove ali jako malo
oko ovog stupića se plete s jedne strane jasmin a s druge strane clematis al on je jako mali 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:14
Duda ma sve ti je super, ali ona verbena je nešto posebno, puno lijepih detalja, a najljepša je mala princeza.
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:25
s druge strane u tegli je opet jasmin al onaj listopadni isto krasno miriši
opet malo vrta,tu su uglavnom razne vrste lavanda(imam ih 5 vrsta)..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:26
hvala draga Lantana Smile eto nije raskoš kao u tebe al me veseli
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:34
eto počeli su i prvi šafrani
e ovako nažalost izgledaju moji kopanji gdje su bili ostići ,ostavila sam po dva grma u svakom kopanju jako su orezani između njih je pampas trava a sa strane  je mali grmić plumbaga..sad do proljeća će izgledat jadno no  grmovi su bili tako veliki da su puzili po podu pa ljudi više nisu mogli normalno hodati a da ih ne gaze
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:39
evo večeras završavam sa jukom lijepo orezanom vrlo sam ponosna na nju izgleda da je starija neg što je ,maslina će frizuru dobiti u 11mj
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 23:53
 Divno Duda....stvarno sam se nauživala gledajući tvoje slikice....prekrasan mi je tvoj vrt! smile120
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 00:02
Prekrasno je sve!!
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 00:32

Vrt ti izgleda jako lijepo i skladno.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 01:28
Prekradno Dudice, prava ljepotasmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 07:33
Prekrasno Duda i zelenilo i cvjetovi!Vrt je zbilja Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 09:04
Flavia,Lilly,Lili 68,smrčko,baka...hvala vam na posijeti smile79
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 09:15
ovo je na cikasica koja prošle i ove nije dala listove,Otok ti bi mogla ocijeniti šta se događa vidi joj centar
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 09:22
a ovo je cikasica na drugoj strani vrta ta fino napreduje ,ošišala sam ju jer je ispod nje bila prava džungla sveg i svačeg sve sam izvadila i okolo podijelila Smile a njoj dala zraka 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.