Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 133> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jooj...i ti veliš da nemaš kaj slikati....
![]() ....pa sve ti je pre pre krasno! Pravi mediteranski ugođaj koji meni tako nedostaje.......i da znaš....uopće mi ni najmanje nije žao kaj sam te nagovarala da nam pokažeš nove slikice!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala SilveK ...ovo ću da je vrag na vragu zapamtit..biljka račić hehe
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ona biljčica što neznaš ime je Beloperone guttata - biljka račić, ja ju uzgajam u tegli...a stvarno zahvalna biljka, cvjeta cijele godine
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1875 Gaura je prekrasna! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neznam ti za cikasicu, jedna moja već velika isto nije imala listove ove godine. Zato ti je ova druga prekrasna.
Meni je kod tebe uvijek prelijepo, ona slika sa jukom i maslinama mi je prekrasna. Moram sve još jedamput pomno pregledati, sviđaju mi se tvoji detalji (oni nu plavoj boji, pa vidim da si nešto radila sa kamenjem oko onog stupa ) mogla bi ti ponešto ukrasti |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Divno je u tvom vrtu,a cikasica oduzima dah
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala gio tvoja pohvala to je kao da dobijem zlatnu medalju
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dudo,bilo bi divno popiti kavu u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ups nekaj sam sprčkala pa dupla slika
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() među posljednjim cvjetekima ..gaura
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() mala roza lantanica
![]() u ovoj hrpi zelenila se uplela glicinija ,kad otpadne lišće od divlje lozice vidjet ću koliko je narasla
![]() djetelina ponovno izlazi znači gotove su velike vrućine
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Flavia,Lilly,Lili 68,smrčko,baka...hvala vam na posijeti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno Duda i zelenilo i cvjetovi!Vrt je zbilja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekradno Dudice, prava ljepota
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Vrt ti izgleda jako lijepo i skladno. |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasno je sve!!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divno Duda....stvarno sam se nauživala gledajući tvoje slikice....prekrasan mi je tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() e ovako nažalost izgledaju moji kopanji gdje su bili ostići ,ostavila sam po dva grma u svakom kopanju jako su orezani između njih je pampas trava a sa strane je mali grmić plumbaga..sad do proljeća će izgledat jadno no grmovi su bili tako veliki da su puzili po podu pa ljudi više nisu mogli normalno hodati a da ih ne gaze
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |