Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 70>
Korisnik
Poruka
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 23:33
Vidim ja da nam se horti tak lako ne javlja, još se oporavlja od štihače...

Koliko puta ju je izgubila usput? Mene njene maline razvesele svaki put.

smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 09:32
smile61Samo da me ne zaboraviš...smile79
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 12:05
Čuj, Hortica, a da očistiš sandučić?????
Otišla mi poruka u vjetar!!!!!!!!
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 12:45
Oprosti mi Perla, stvarno nisam primjetila da je pun sandučić. Evo obrisano je. Kriva sam, kriva, ispričavam se. 
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 13:07
OK! smile96!
Kad si već tako dobra, krotka i poslušna, neću ti zachatavati temu, nego ću ti napisati još ljepšu pp, nego što je bila ona koja je otišla u vjetar!
smile78
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 13:09
Ah Andrea drugi su razlozi mog nejavljanja. Imam zabranu pristupa internetu, al znaju cure za to pa mi nisu zamjerile, sve im je na dugo i široko objašnjeno LOL.

Hvala vama Bako Bea, Triša i Perla na posjeti. Bilo mi je veliko veselje i zadovoljstvo vidjeti vas na brdašcu. Šteta samo što je vrijeme onako proletjelo.

Neću te Kamilice zaboraviti, bez brige.

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 14:12
Draga Horti, pa ja sam tvoj dužnik. Tvoje trave su me inspirirale da pretražim nekoliko knjiga, ne bih li im našla dostojno mjesto i društvo. Carex s prekrasnim tamnozelenim lišćem bit će dobra pozadina za hoste, a Imperata mi je toliko lijepa da bi je najradije postavila nasred stola i gledala. Još jednom hvala za prekrasan dan, za nadahnuće, za pozitivnu energiju koje sam skupila u dobrom društvu, za biljke. LP tebi i tvom "glasnogovorniku", da vas nema trebalo bi vas izmisliti. 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 15:34
Horti samo da te pozdravim i da ta zabrana sto prije prodje
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 16:56
ja ovde nisam bila jako dugoEmbarrassedEmbarrassed achimenes,heliopsis i dalije su prekrasne. smile141
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 00:28
Hortice zašto su ti zabranili pristup internetu, nije bilo ručka u zadnje vrijeme. Ja sam se spametovala prije zabrane i latila se krpe i kuhačeSmile

Neke tvoje biljčice su i u mojim rukama
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 07:54
Bako Bea, toliko smo si već uzajamno nazahvaljivale da ću tu riječ sada izbjeći, ali moram reći da sam presretna što su Vam travice priredile toliko veselje i slatke brige. I ja sam svoje nove ljubimice razmjestila po gredicama a phormiumi su mi stalno na oku, oni će biti pod posebnom paskom.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 08:29
Ma nije Smrcko zabrana radi kuhače i krpe nego su se gigabajti jako namnožili ovaj mjesec. Izgleda da je MPK puno muzike poskidala, a mjere  zabrane interneta su dohvatile i mene Unhappy.
Al zato s posla navirim pa tipkam čim uhvatim vremena Wink.

Gioiaa i tebi pozdrav smile113.

Hvala ti Rose. Nema veze, puno ima vrtova za pogledati. Samo navrati kad stigneš Smile.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 09:04
Horti, sinoć sam kod Triše preuzela tvoje sadnice. Jutros prije posla sam ih spremila i ostala bez teksta.
Za tebe jedan veliki smile78 i hvala ! 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 11:22
A ja sam lijepo već sve posadila, danas one sedumiće i kaktusić, kojeg nemam, pa sam baš sretna.
Trave su mi isto super, a naročito red baron (vidiš učim-bar lakše nazive), a od onog velikog grmeka sa žutim cvjetovima, koji me stalno škakljao u autu do Rijeke, lijepo sam si komadić posadila u Skradniku.

smile79Nadam se da ćemo jedno druženje ponoviti!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 11:33
Horti samo da javim da su biljke posađene, zalivene, sve su zajedno da se malo podruže do proljeća a onda dobivaju svoja prava mjesta.
Slikala sam ih skupno pa ću te malo daviti sutra na PP da mi malo još pojasniš neke stvari.

Hvala ti puno, sve je stiglo OK, pa kako i neće kad ih je Triška pazila...

smile79
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 17:51
Draga Horti pregledala i prošetala još jednom detaljno tvojim vrtom.
Očarana sam kamenjarom i svime u plavo-ljubičastoj boji. ČarobnoSmile
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 22:47
Bok,horti!Upravo sam pregledala sve stranice tvog vrta,sviđa mi se jako.Kamenjar je unikatan,imaš puno neuobičajenih ,zdravih biljaka i lijepu kolekciju trava.Osobito mi je upala u oko Haconecloa macra,žao mi je kaj je samo jedna njena slika.Vidi se da je puno rada i ljubavi uloženo u tvoj vrt,a i da je zima vrijeme učenja i proučavanja.Molim te,reci, da li malčiraš sve svoje biljke na gredicama,i da li malč kupuješ ili sama sjeckaš?Pošto ja imam problema sa biljkama na strmim gredicama,planiram iduće sezone probati sa malčem,pa mi je to jako zanimljiva tema.Lijepi ti pozdrav!
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 09:22
Cure drage, osim kazne još me i bolest strefila pa nikako da se javim, a vidim da me ipak niste zaboravile.
Za početak pozdrav svim Riječankama. Drago mi je da ste sve dobile nešto od mojih biljčica. Hvala i vama što ste me obdarile sa reznicama, sadnicama i sjemenčicama smile113
Sara hvala ti što si prošetala mojim biljnim svijetom. Vidim da se širi klub ljubitelja plavo ljubičastih tonova LOL.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 09:24
a sad si ,nadam se,ozdravila
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 09:47
Baš mi je drago Rain da sam te pronašla u svom vrtu. Vidjela sam tvoje sadnice kod Hane pa sam tražila slike tvog vrta, cvijeća bilo čega jer izgleda da imaš jako, jako puno toga za pokazati. Na žalost ništa nisam našla. Zar nisi još ništa slikala?
Veseli me da ti se sviđaju moje trajnice.
Što se tiče malčiranja, ove godine sam prvi put probala s tim. Imam isti problem ko i ti; na brdu sam, zemlja se brzo isušuje, i mada nekim biljkama ne smeta, druge pak za čas klonu.
Malč mi je pribavio muž. Pronašao ga je negdje na stovarištu jedne od šumarija ( mjesto gdje dovlače i režu trupce i ogrijev ). 25 vreća mi je dovezao, tako da sam imala dobro razgibavanje dok sam to navezla i nasula po vrtu. I djeluje, stvarno se tlo manje isušuje da mi čak i biljke koje inače odmah klonu nisu trebale uopće zalijevanje više od jednom tjedno pa čak i rjeđe. Jako sam zadovoljna. Travurina na žalost raste i usprkos malču ali ipak manje. Trebalo bi možda u debljem sloju nasipati ali s obzirom na veličinu mog vrta za to bi mi trebao vagon malča.
Eto Rain draga, nadam se da će ti moje iskustvo biti od koristi. 
A ja ću i dalje nestrpljivo pretraživati dok ne naiđem na tvoje slike.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.