anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 48> |
Korisnik | ||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
more, ElzaBuba, renn
![]() lula, ti jedina razumiješ da se to svakom može dogoditi
![]() ElzaBuba, lak je sjajni, možda je u tome bio problem. Svakako ću probati sljedeći put sa mat. Hvala na informaciji!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
potpisujem more! ![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Odličan tanjur!
Je li ti lak sjajni ili mat, jer sjajni ostavlja tragove, a mat ne bi trebao.
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
odličan tanjur!
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
+5 ZA SMAJLIĆ...ODLIČAN JE.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
monna
![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Tanjur je prekrasan!
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
stvarno nisam vidjela, sad sam tek obratila pažnju na detalje, ajme
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Dobar ti je smajlić,
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
To me i mučilo. I ja sam probala i isto su mi se poznali tragovi ljepila. Možda se treba malo duže sušiti, tako da ljepilo ne probije 2k
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
to mi je bio prvi pokušaj sa 2k na staklu. uspjelo je iz drugog pokušaja.
![]() ![]() ![]() da, sve je sa doljnje strane.
radila sam ovako: prvo 2k (step 1 pa step 2), pa srebrni porporina prah, pa ivančice izrezane sa salvete, kad se osušilo obojala sam preko ivančica vrlo precizno sa bijelom bojom, i na kraju sve sa crnom. sve si skužila?
kad sam prvi put radila i kad sam završila sa crnom bojom poznali su mi se tragovi od ljepila za salvetu tj. prijelazi gdje ima ljepila i gdje ga nema. pa sam sve oprala i ponovo. u drugom pokušaju sam i ivančice i cijelu površinu prešla sa ljepilom i onda je bilo o.k.
nadam se da će ovo moje iskustvo koristiti nekome
|
||
![]() |
||
|
baš sam
![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Uuuuuuuu, prekrasno, ovo je nešto originalno, savršeno!!!!!!!
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
slažem se ...super si ga napravila...tako je efektan ...ludnica,
![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Anastazija rad je fenomenalan!!!
Jednostavan a lijep, meni je taman...
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
tanjur je tako lijep da nemam rijeci hvale nego samo
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Predivan tanjur,ono baš,baš ...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |