Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zagorka moja ja sam ti jučer svoga presadila,uklonila sve suhe grane ,pa sad kako mu Bog da jer više ne znam što s njim!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
jes i mojem su twistiću počeli listovi opadati
![]() al adam ti je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ej Flavia baš sam mislila na tebe,moj twister uopće više ne cvijeta,čak naprotiv počeo se sušiti i otpadaju mi listovi!!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lika, jel ti cvate onaj tvoj krasni Twister...moj se raspojasao! Jako sam zadovoljna s njime i pun je cvjetića i pupoljaka!
![]() ....ja na žalost ne vidim tvoje novije slike na prethodnoj stranici...na žalost...a adam je krasan!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Slavonka i meni je prekrasan,već ga dugo hoću nabaviti ali mi je bio preskup,ali ovoga sam dobila besplatno!!!
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Virnula sam danas i u tvoj vrt,lika, sve je super,sve je za pet, a favorit mi je još uvijek -tvister. Krasno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Evo i jedne moje ruže koja se unatoč starosti jako dobro drži,cijelo ljeto je cvijetala i baš sam se iznenadila kad sam je vidjela da još cvijeta iako je u Lici ujutro dosta hladno,a miriši.........
![]() |
|
![]() |
|
Evo i moga novog ljepotana
![]() |
|
![]() |
|
Evo me opet,ovih dana sam u poslu,išli smo u Liku brati krumpire a vratila sam se umorna i sretna.Stigla je i moja draga majčica iz Zg i donesla mi prekrasan poklon,adama!!!!!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lika....bravo za tebe, ali i za Fridu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
E ovo je nešto prekrasno,naravno opet poklon od Fride,cvijeće je ali zauvijek uhvaćena njegova ljepota u preljepu slikicu u mojoj omiljenoj plavoj boji!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ovaj mališan je stigao od Fride
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo kasnim sa slikicama ali bolje ikad nego nikad.Ovo sam dobila od Fride,mala kopriva raste kao luda,očito je data od srca!!!Zato Frida
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala na pohvalama i ja sam očekivala da ću naići na katastrofu kad se vratim ali nisam ovo očekivala,očito im je bilo bolje bez mene!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj mak je mrak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |