Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Novosti na skodu:
Novo procvala lantana
![]() Tu se vide i koprive od Niho, stavila sam ih skupa u veću vazu, male koprivice od Lilly, novi achimenes od Horti, a drugo je već standardna postava....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Calistemon grm uz ulazne stepenice ima jesensku cvatnju, čekam još stablašicu iza kuće... ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
korjenko,slike su prekrasne,lantana je wow
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bijela majčina dušica? Wauuu, baš lijepo - ja imam samo ljubičastu!! A novi krug je fantastičan!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opa, nove slikice, lijepo, lijepo!
Na ovoj sličici meni se čini da je to čubar ili vrijesak? Ili možda griješim!?
Inače jako dobar spoj biljaka!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan kamenjar. Tvoje slike mi uvijek zrače nekakvom urednošću i redom
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
koriijenko divnoooo ti je sve
![]() p.s. i ja mislim da je ono sa bijelim cvijetićima čubar.....ili bar jaaaaako liči na njega
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Korijenko park prirode pod Učkom!
![]() Stvarno je prelijepo sve a kamenjar!!
![]() |
|
![]() |
|
Curke bit će da je to vrijesak, meni nekako miriši na dušicu a znam da je dušica lila. Sav taj vrijesak je samonikli i raste iz kamena tj. iz mahovine na kamenu jedino je kuš posađen pred puno godina.
Bergenija, ovaj put je priroda slagala biljke....
![]() Do sad sam pljevila ružičnjak i nešto još čačkala, rezuckala i sve zalila.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrijedna kao uvijek. Kombinacije su prekrasne, bilo one što je priroda složila ili tvoje, jer ti ne zaostaješ za prirodom. Kalistemon predivan.
Euphorbia, koju imam i ja prekrasna, morat će i mora direkt u zemlju, samo da smislim kamo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hm
![]() Ima Triša pravo, kombinacije su super. Kalistemon ti je u tegli ili u zemlji?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Korjenko...kažeš da ti je delosperma mrljavila cijelo ljeto, a sad se rascvjetala....blago tebi....moja i dalje mrljavi....mislim bujna je i velika...ali od cvijeta ni c...a na suncu je...
![]() ...neznam da li mi je ljepši tvoj calistemon ili sveukupni dojam te slike....krasno....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Onaj kalistemon si slikala kao prava meštrovica
![]() Ono je čubar jer i kod mene sada cvate, ja sam posadila jednu mjačinu dušicu, jedan čubar i tako špalir, jer ne cvatu u isto vrijeme, pa se lijepo dopunjuju. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kamenjar je super...vec sad krasno izgleda...imas prekrasnog cvijeca...sve je super...bas prava setnja za odmor duse...
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() a ova šarena trava je ????????
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Dobro si pogodila KUŠ je kadulja, na toj groti je imam jako puno i raste u malo zemlje.
Da vam napišem kako ga možete pripremiti ko fini aperitiv: U litru rakije
(tropovice-od loze) namočite cca 60 listova kuša (kadulje), 1 ili 2(po želji) narezana limuna sa korom i 40 dkg šećera. To neka odstoji cca mjesec dana, čak ne mora biti ni na suncu i onda procijedite. Pa kad prije posluživanja stavite da se malo rashladi u frižider.... Mljac!!! - prava ženska pijačica....
![]() Pitaš za kalistemon, ja imam i ovaj grm i stablašicu posađene u vrtu od kako sam ih kupila. Stablašica mi je na vjetrovitom mjestu i ni malo zaštićena i ništa joj ne smeta ni minusi.... jako dobro su se snašli, čeliče se od malih nogu
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Korjenko sve mi se sviđa, jako lijepo ti je sve ali ja bih izdvojila calistemon koji je prelijep..
|
|
![]() |
|
Nata, šarena trava je Chlorophytum ali onaj tamnozeleni koji bez problema može na sunce(pola dana je na suncu) i preko zime mi je u garaži na hladnome. Imaš i onaj kućni isto šatirani ali je nježan i svjetlozeleni. Kad mi baci dugačke izboje na kojemu je sitan bijeli cvat i kasnije mala biljčica ja to odmah odrežem da matična biljka ne gubi snagu pa mi je stalno lijep, gust....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Stefkaja, Lantana,Željka, Maslačak, Flavija...... u mislima sam s vama u mom vrtu.... hvala na posjeti
![]() Željka, hvala na informacijama za vodoskok, to će mi biti sljedeća vrtna kreacija, samo će trebati malo više građ. radova ali sve ćemo ja i MM skombinirati
![]() Danas mi je u planu presađivanje perunika. Nekako su mi raštrkane i neuredne pa moram to srediti, svaki dan odlažem jer mi je njihovo mjesto odmah do pčelinjaka a kako je opet toplo vrijeme do kasno predvečer "luduju" i ne mogu se ni približiti. Jučer sam dva puta biježala iz ružičnjaka...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |