Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 165> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Bromelijo, dugo ti nisam dala neki komplimetn iako skoro svaki dan škicnem u tvoj vrt. Jednostavno rečeno zurkam na poslu, pa nemam vremena za pisanje. Zato ću sada.
Prekrasno mi je sve. Žuta trubica za Flaviju je
![]() Jako ti je lijep i plumago. Da budem iskrena, mene zanima af.ljiljan.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
triša hvala na posjeti, evo prva koju zakorijenim je tvoja, mislim ruselija
![]() frida drago mi je da ti ruselija napreduje nadam se da će ti uskoro i procvijetati, neka bude na najjačem suncu ![]() ako se magnolija osuši šaljem drugu ima još ..pozz... ![]() kamilice hvala na komplimentima ![]() svima ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
imas pravo malo carstvo...odlicno je sve...nisam cesto u tvom vrtu priznajem al kad god dodjem uvijek uzivam..
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Tek sam sada našla tvoju stranicu.Što nan to radiš?Znaš da sam blizu?Hoćeš da se doselim?Vrt ti je
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
flavija vodenka je kao ova sama se posijala jer je stajala pokraj
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi....vodenika je predivna, još u toj košari....ma savršeno izgleda.....a tvoj i moj jasmin zove se Jasminum officinale grandiflorum i piše da fino miriši!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi....ispravak za jasmin....mislim da je to ipak jasminum azoricum....tropska biljka
![]() |
|
![]() |
|
Flavia jasmin uvijek spremam u podrum, mada sam vidjela kod jedne bake u zaklonu kraj kuće prezimi a mene strah da se ne smrzne
![]() sretna sam stigla dicentra i posađena, čekam da procvijeta ![]() hvala još jednom ![]() Nata 07 afrički ljiljan imam već 15 godina, puno sam ih podijelila jer sam sijala a i dijeljenjem biljke- uskoro će biti sjemena to mi je najdraži cvijet,,posebno sam vezana za njega, budi uspomene |
|
![]() |
|
da ovaj jasmin ne miriše, ali imam i toga što miriše on cvijeta rano u proljeće
međutim nisam niti jednog zapelcala ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kolikoooo lijepoooog cvijeeeeća
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasna vodenka , još u toj pletenoj košari
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna je ova vodenika u pletenoj košari
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
bromi, sve ti je predivno, a ruselija me posebno oduševila
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
discentra je posađena hvala flavia
![]() ![]() ![]() a i naša ruselija lijepo napreduje |
|
![]() |
|
danas me je obradovala lili68 sa prekrasnim hibiskusom, trenutno nema cvijet, biti će prilike ali to nije razlog da vam je ne pokažem
![]() ![]() ovo je nedavno posađena mlada kučna srećica ![]() i jedna skupna ![]() kod mene su opet radovi u tijeku, a uvijek stradaju moji cvijetići ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ohoho Bromi....pa ruselija je već prava cura! Vidim da tjera nove grančice...tako i moja, koliko god je podjeljena...ona uvijek kroz nekoliko dana to sebi nadoknadi! Dicentra se bude valjda primila i narasla....ma niti ne sumnjam u to...kod tebe sve lijepo raste!
Hibi od Lili je prekrasan...blago tebi na tako dobroj prijateljici!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ruselija je super..blago tebi na tako dobroj prijateljici
|
|
![]() |
|
najbolja
![]() obožavam ruseliju, stefkaja da piknem jednu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |