Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 70> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim ja da nam se horti tak lako ne javlja, još se oporavlja od štihače...
Koliko puta ju je izgubila usput? Mene njene maline razvesele svaki put. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Čuj, Hortica, a da očistiš sandučić?????
Otišla mi poruka u vjetar!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Oprosti mi Perla, stvarno nisam primjetila da je pun sandučić. Evo obrisano je. Kriva sam, kriva, ispričavam se.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
OK!
![]() Kad si već tako dobra, krotka i poslušna, neću ti zachatavati temu, nego ću ti napisati još ljepšu pp, nego što je bila ona koja je otišla u vjetar! ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ah Andrea drugi su razlozi mog nejavljanja. Imam zabranu pristupa internetu, al znaju cure za to pa mi nisu zamjerile, sve im je na dugo i široko objašnjeno
![]() Hvala vama Bako Bea, Triša i Perla na posjeti. Bilo mi je veliko veselje i zadovoljstvo vidjeti vas na brdašcu. Šteta samo što je vrijeme onako proletjelo.
Neću te Kamilice zaboraviti, bez brige.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Draga Horti, pa ja sam tvoj dužnik. Tvoje trave su me inspirirale da pretražim nekoliko knjiga, ne bih li im našla dostojno mjesto i društvo. Carex s prekrasnim tamnozelenim lišćem bit će dobra pozadina za hoste, a Imperata mi je toliko lijepa da bi je najradije postavila nasred stola i gledala. Još jednom hvala za prekrasan dan, za nadahnuće, za pozitivnu energiju koje sam skupila u dobrom društvu, za biljke. LP tebi i tvom "glasnogovorniku", da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Horti samo da te pozdravim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja ovde nisam bila jako dugo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hortice zašto su ti zabranili pristup internetu, nije bilo ručka u zadnje vrijeme
![]() ![]() Neke tvoje biljčice su i u mojim rukama ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Bako Bea, toliko smo si već uzajamno nazahvaljivale da ću tu riječ sada izbjeći, ali moram reći da sam presretna što su Vam travice priredile toliko veselje i slatke brige. I ja sam svoje nove ljubimice razmjestila po gredicama a phormiumi su mi stalno na oku, oni će biti pod posebnom paskom.
|
|
![]() |
|
Ma nije Smrcko zabrana radi kuhače i krpe nego su se gigabajti jako namnožili ovaj mjesec. Izgleda da je MPK puno muzike poskidala, a mjere zabrane interneta su dohvatile i mene
![]() Al zato s posla navirim pa tipkam čim uhvatim vremena
![]() Gioiaa i tebi pozdrav
![]() Hvala ti Rose. Nema veze, puno ima vrtova za pogledati. Samo navrati kad stigneš
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Horti, sinoć sam kod Triše preuzela tvoje sadnice. Jutros prije posla sam ih spremila i ostala bez teksta.
Za tebe jedan veliki
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja sam lijepo već sve posadila, danas one sedumiće i kaktusić, kojeg nemam, pa sam baš sretna.
Trave su mi isto super, a naročito red baron (vidiš učim-bar lakše nazive), a od onog velikog grmeka sa žutim cvjetovima, koji me stalno škakljao u autu do Rijeke, lijepo sam si komadić posadila u Skradniku.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Horti samo da javim da su biljke posađene, zalivene, sve su zajedno da se malo podruže do proljeća a onda dobivaju svoja prava mjesta.
Slikala sam ih skupno pa ću te malo daviti sutra na PP da mi malo još pojasniš neke stvari.
Hvala ti puno, sve je stiglo OK, pa kako i neće kad ih je Triška pazila...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Horti pregledala i prošetala još jednom detaljno tvojim vrtom.
Očarana sam kamenjarom i svime u plavo-ljubičastoj boji. Čarobno
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bok,horti!Upravo sam pregledala sve stranice tvog vrta,sviđa mi se jako.Kamenjar je unikatan,imaš puno neuobičajenih ,zdravih biljaka i lijepu kolekciju trava.Osobito mi je upala u oko Haconecloa macra,žao mi je kaj je samo jedna njena slika.Vidi se da je puno rada i ljubavi uloženo u tvoj vrt,a i da je zima vrijeme učenja i proučavanja.Molim te,reci, da li malčiraš sve svoje biljke na gredicama,i da li malč kupuješ ili sama sjeckaš?Pošto ja imam problema sa biljkama na strmim gredicama,planiram iduće sezone probati sa malčem,pa mi je to jako zanimljiva tema.Lijepi ti pozdrav!
|
|
![]() |
|
Cure drage, osim kazne još me i bolest strefila pa nikako da se javim, a vidim da me ipak niste zaboravile.
Za početak pozdrav svim Riječankama. Drago mi je da ste sve dobile nešto od mojih biljčica. Hvala i vama što ste me obdarile sa reznicama, sadnicama i sjemenčicama
![]() Sara hvala ti što si prošetala mojim biljnim svijetom. Vidim da se širi klub ljubitelja plavo ljubičastih tonova
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a sad si ,nadam se,ozdravila
![]() |
|
![]() |
|
Baš mi je drago Rain da sam te pronašla u svom vrtu. Vidjela sam tvoje sadnice kod Hane pa sam tražila slike tvog vrta, cvijeća bilo čega jer izgleda da imaš jako, jako puno toga za pokazati. Na žalost ništa nisam našla. Zar nisi još ništa slikala?
Veseli me da ti se sviđaju moje trajnice.
Što se tiče malčiranja, ove godine sam prvi put probala s tim. Imam isti problem ko i ti; na brdu sam, zemlja se brzo isušuje, i mada nekim biljkama ne smeta, druge pak za čas klonu.
Malč mi je pribavio muž. Pronašao ga je negdje na stovarištu jedne od šumarija ( mjesto gdje dovlače i režu trupce i ogrijev ). 25 vreća mi je dovezao, tako da sam imala dobro razgibavanje dok sam to navezla i nasula po vrtu. I djeluje, stvarno se tlo manje isušuje da mi čak i biljke koje inače odmah klonu nisu trebale uopće zalijevanje više od jednom tjedno pa čak i rjeđe. Jako sam zadovoljna. Travurina na žalost raste i usprkos malču ali ipak manje. Trebalo bi možda u debljem sloju nasipati ali s obzirom na veličinu mog vrta za to bi mi trebao vagon malča.
Eto Rain draga, nadam se da će ti moje iskustvo biti od koristi.
A ja ću i dalje nestrpljivo pretraživati dok ne naiđem na tvoje slike.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |