Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da se teti feti sviđa
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sigurno će joj se sviditi jer je predivna
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđa, hvala!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Stvarno prekrasno! Izvrsno raspucavanje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kutijica je predivma,prekrasan cracle. A iznenađenje u unutrašnjosti?Uložila si vremena i truda ali rezultat je fantastičan |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jojj krasna je ..
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je odlična,sviđa mi se motiv koji si odabrala
|
|
![]() |
|
Najdraže tete hvala vam.....baš, baš
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Kutijica je prekrasna kao uostalom i svi tvoji radovi....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kutijica je prekrasna, a i sa tom salvetom jednostavno ne možeš fulati.
Ali i tehnika je odlična.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Potpisujem!
|
|
![]() |
|
Puno vam hvala tetice!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala ti puno Primavera.
Evo sad jedne koja ima fazu PRIJE i fazu POSLIJE. Zašto?? Jako sam bila zadovoljna i baš mi se sviđala kutijica koju sam napravila za moje naušnice. E onda sam zezla kod utrljavanja praha. Utrljala sam greškom na jednom mjestu prah bijeli metalik plavog odsjaja, a htjela sam samo bijeli koji je na ostatku. Dakle to je ovako izgledalo. FAZA PRIJE ![]() ![]() ![]() i umjesto da se s tim pomirim i prespavam ja sam krenula u spašavanje |
|
![]() |
|
Onda sam ponovo preko maće stavila 2K i napravila totalnu grešku utrljala bijelu uljanu tako da se taj dio još dodatno zabijelio. Onda sam bojala, pa stavljala lajnere, pa samt puder, pa je uništila do kraja. Na kraju sam je izglaspapirala do pola 2K ili to ili u smeće. Žao mi je da nemam slike to je bilo nešto najseljačkije što ste ikad vidjeli. Na kraju sam je tako jadnu, nespašenu lakirala...
I evo je FAZA POSLIJE Ima li tko prijedlog što s ovom maćom. Tata kaže da mu je dobra da izgleda staro a meni taaaaaaaaaako ide na živce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Meni se sviđa! Ja inače imam problem sa 2k, pa sve što drugi naprave za mene je veliko umijeće!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |