Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 184>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 13:09
Smrcko stvarno imaš prekrasno cvijeće, sve je divno ali ljepota onog kaktusa me oborila sa nogu..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 14:22
Hvala cure na lijepim riječima.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 14:23
Ovo vam je moj ricinus odozdo.Wink

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 14:25
A ovo je odozgo. Krtica je navalila na njega, ali bar ga povisilaWink

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 15:08

Stvarno ti je ricinus ogroman i kadife uz njih. I sve je ogromno. Nisam nikada vidjela tako visoke kadife smile156

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 15:13
Koji STRAVA ricinus.... kako je divan, predivan, čaroban, bajan, bujan.....ne znam koje bi još pridjeve nabacila tom siromahu....Wink, vjerojatno je zalijevan Ureom 7. Moram ga malo zezati, možda se posrami i poraste.....

Drago mi je da ti sve biljkice i pelcerići super rastu, meni papričica ima već par zelenih zvončić paprika, sad čekam da pocrvene....
Strašno mi se sviđa tvoj kaktus, kako je divan u cvatu.....Clap, a tek ostići WOOW!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 15:18
Ricinusić i kadifice su osvježenje dana!! Baš su slatki ovako mini - a najslađe je što im se ti od srca raduješ, pa kako im se ne bi radovali i mi svi skupa s tobom!??  Nego - kako si ti to slikala odozdo, to je prava umjestnost!! Wink A za pelcere - mamaaaa miaaa koliko si ti toga dobila i koliko svega zasadila!!!! Već vidim kako je kućica u tvojim planovima sve manja a vrt oko nje sve veći Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 15:19
Hvala hvala cure , ponosna sam na ricinus
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 18:42
Pa ženo dok okom trepnem ti napunila 3 stranice, kad ti spavaš uopće, Pa to je čudo kako ti sve cvjeta. lantane daju sjeme, kaktusi - imam ih milion, ali nikada ovoliko cvjetova odjednom nisam vidjela.
A njeno veličanstvo hosta - zaista je kraljica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:10
Ovdje se stvarno čovjek dođe nauživati, što cvijeća, što savjeta....smile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 22:46
Baš je prekrasan ovaj kaktus, ja volim kad ih je tako puno, ali odmah mi je pala Niho na pamet, ona bi već napravila jedno 10 pitara od njega Wink

život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 23:00
smrckica pa kaj se taj tvoj muž stalno bori protiv širenja cvijetnjaka? šta bi on na tim mjestima? ma po smile232 ga
jedino ako ima neki poseban razlog..tipa..žao mu što stalno nekaj kopuckaš pa te kičma boli Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:25
Evo da se konačno javim.

Na onoj slici di je ricinus pogledajte bolje , tu su dva ricinusaWink
Što da radim s njim, da ga sklonim u kuću i iznesem dogodine da nastavi rastiLOLLOL Možda je moj višegodišnji ili bonzai ricinus? Moram ga staviti na prepoznavanjeLOLLOL

Definitivno nemojte ricinus tretirati ureom 7, možda sam promašila brojsmile157
Imao je posebno mjesto ogradicu, ja mislila gorostas će biti.
Najvidljivije mjesto da ga cijelo selo vidi, a ono mi se i krtica  ruga
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:41
Hvala Triška.Nisam ni ja Triša vidjela tako lud kaktus, cijelo ljeto je cvao. Zahvaljujuć savjetu o nezaljevanju kaktusa zimi i mirovanju eto ti čuda.

Hvala Bergi, drago mi je ako misliš da i od mene neka pametna se saznaWink

Lantanica volim ovako velike biljke , pogotovo kaktuse. Svi me nagovaraju da ih rastavim. I što onda čekati 9 godina da narastu. Lijep je i ovakav. Pokradu mi ga i djelila sam , pa sad ima rupe. Najzanimljivije kad me optuže kako im je mal pelc i naljute se. A jednoj ženi za pola godine procvjetao, mojoj mami je dosta narastao i načičkao se. Ljudi bi odmah pola kaktusa za pelc.

Kontesica i ja se ljutim kad kupuje alat koji će trebati u dalekoj budućnosti. Pa je to na istom. Kupila sam zadnji put 4 cvijeta i balkon se nakrcava cvijećem, a on planira i traži posao za van. Zato se i ljuti. Naravno zadnji put me pitao di će kuća statiLOL Ma ne zna da sam kupovala (u krizi koja nas mori), nego misli da su pelcići, inače bi letjela na Mjesec.

Hvala vam na posjeti u moj vrtek.smile79

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:45
Evo još malo ljepote iz mog vrtaWink

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:47
Ovi donji zeleni listovi kupusa su jako ukusni u varivu, i nemaju ukus po kupusu. MM nije prepoznao od čega je maneštrica.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:49
Još uvijek sve u cvatu.Hug

I ja imam stazicu, sama sam je sklepalaLOL

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:52
Nek samo netko kaže da nisam poljoprivrednik. Ovo je iz sanduka koji smo pravili i bez posebnog tretmana, bili smo odustali od sanduka sa povrćem. Jako me iznenadila.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:57
Kukuruz malo veći od ricinusaWink.

Ovo vrijedi pomirisati , a tek smile50

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 07:25
Priznaj ti nama lijepo da su to sve slike iz nekog vrta koji služi kao izložba, na pr. uz neki institut ili tako nešto slično!LOL

Morat ćemo doći slijedeće godine u inspekciju!
Pa nema što nema i sve stvarno izložbeni primjerci!ClapClapClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.