Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 184> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko stvarno imaš prekrasno cvijeće, sve je divno ali ljepota onog kaktusa me oborila sa nogu..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala cure na lijepim riječima.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo vam je moj ricinus odozdo.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ovo je odozgo. Krtica je navalila na njega, ali bar ga povisila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stvarno ti je ricinus ogroman i kadife uz njih. I sve je ogromno. Nisam nikada vidjela tako visoke kadife |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Koji STRAVA ricinus.... kako je divan, predivan, čaroban, bajan, bujan.....ne znam koje bi još pridjeve nabacila tom siromahu....
![]() Drago mi je da ti sve biljkice i pelcerići super rastu, meni papričica ima već par zelenih zvončić paprika, sad čekam da pocrvene....
Strašno mi se sviđa tvoj kaktus, kako je divan u cvatu.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ricinusić i kadifice su osvježenje dana!! Baš su slatki ovako mini - a najslađe je što im se ti od srca raduješ, pa kako im se ne bi radovali i mi svi skupa s tobom!?? Nego - kako si ti to slikala odozdo, to je prava umjestnost!!
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala hvala cure , ponosna sam na ricinus
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa ženo dok okom trepnem ti napunila 3 stranice, kad ti spavaš uopće, Pa to je čudo kako ti sve cvjeta. lantane daju sjeme, kaktusi - imam ih milion, ali nikada ovoliko cvjetova odjednom nisam vidjela.
A njeno veličanstvo hosta - zaista je kraljica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovdje se stvarno čovjek dođe nauživati, što cvijeća, što savjeta....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je prekrasan ovaj kaktus, ja volim kad ih je tako puno, ali odmah mi je pala Niho na pamet, ona bi već napravila jedno 10 pitara od njega
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
smrckica pa kaj se taj tvoj muž stalno bori protiv širenja cvijetnjaka? šta bi on na tim mjestima? ma po
![]() jedino ako ima neki poseban razlog..tipa..žao mu što stalno nekaj kopuckaš pa te kičma boli ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Evo da se konačno javim.
Na onoj slici di je ricinus pogledajte bolje , tu su dva ricinusa ![]() Što da radim s njim, da ga sklonim u kuću i iznesem dogodine da nastavi rasti ![]() ![]() ![]() ![]() Definitivno nemojte ricinus tretirati ureom 7, možda sam promašila broj ![]() Imao je posebno mjesto ogradicu, ja mislila gorostas će biti. Najvidljivije mjesto da ga cijelo selo vidi, a ono mi se i krtica ruga ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Triška.Nisam ni ja Triša vidjela tako lud kaktus, cijelo ljeto je cvao. Zahvaljujuć savjetu o nezaljevanju kaktusa zimi i mirovanju eto ti čuda.
Hvala Bergi, drago mi je ako misliš da i od mene neka pametna se sazna ![]() Lantanica volim ovako velike biljke , pogotovo kaktuse. Svi me nagovaraju da ih rastavim. I što onda čekati 9 godina da narastu. Lijep je i ovakav. Pokradu mi ga i djelila sam , pa sad ima rupe. Najzanimljivije kad me optuže kako im je mal pelc i naljute se. A jednoj ženi za pola godine procvjetao, mojoj mami je dosta narastao i načičkao se. Ljudi bi odmah pola kaktusa za pelc. Kontesica i ja se ljutim kad kupuje alat koji će trebati u dalekoj budućnosti. Pa je to na istom. Kupila sam zadnji put 4 cvijeta i balkon se nakrcava cvijećem, a on planira i traži posao za van. Zato se i ljuti. Naravno zadnji put me pitao di će kuća stati ![]() Hvala vam na posjeti u moj vrtek. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo još malo ljepote iz mog vrta
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovi donji zeleni listovi kupusa su jako ukusni u varivu, i nemaju ukus po kupusu. MM nije prepoznao od čega je maneštrica.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Još uvijek sve u cvatu.
![]() ![]() I ja imam stazicu, sama sam je sklepala ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nek samo netko kaže da nisam poljoprivrednik. Ovo je iz sanduka koji smo pravili i bez posebnog tretmana, bili smo odustali od sanduka sa povrćem. Jako me iznenadila.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kukuruz malo veći od ricinusa
![]() ![]() Ovo vrijedi pomirisati , a tek ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Priznaj ti nama lijepo da su to sve slike iz nekog vrta koji služi kao izložba, na pr. uz neki institut ili tako nešto slično!
![]() Morat ćemo doći slijedeće godine u inspekciju!
Pa nema što nema i sve stvarno izložbeni primjerci!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |