LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 111> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora spremam duplice - ima ih ima, malo i za baku, jer vidim vas dvije ste se baš navukle - tako treba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Triša, da ti nije palo na pamet da zaboraviš hehehehehehe
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni kaktusi Lorice
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kaktusi preslatki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovi su ti kaktusi za svaku pohvalu.
Baš znaš lijepe odabrati ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kaktusi su predivni...ma ne sumljam da će im kod tebe biti loše...
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ovu Bungicu sam si priuštila pred nedavno
![]() moj rosa liziantus se udostojio ponovo procvasti
![]() Begonija Rex po drugi puta će cvjetati
![]() A ovu drugu Ericu sam si priuštila danas
![]() Kolekcija kaktusa se povećava
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne biljčice, posebno liziantus.
A kolekcija kaktusića se , čini mi se, vrlo brzo širi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo Lora, kolekcija kaktusa se povećava......
Niho, Triša, Mamaa, Nena, Vera, Lilly i ostali...... mislim da smo ju navukli, polako ali sigurno ulazi u naš klub kaktusoljubaca
![]() Lora, naša si.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, lora, stvarno si nestašna. Ovo sam si priuštila neki dan, ovo sam si priuštila danas, kolekcija kaktusa se povećava i tako redom.
Tko zaljeva veći dio. Sigurno si si ti uzela kaktuse za zaljevanje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lorica postaješ pravi kolekcionar prekrasnih biljčica
![]() I ja sam kupila vrijesak, odnosno 2 vrijeska u MBM-u . Sniženi su sa 20 na 5 kn. Nadam se da će preživjeti zimu u Fužinama. |
|
|
|
![]() |
|
Ako mislite da je to sve, jako se varate, da znate koliko sam lukovica pokupovala, i to nije još sve sa moga popisa. Lijepo sam vam rekla da ako Bog da zdravlja moj vrt dogodine mora biti lijepši, a i kolekcija kaktusa se mora povećati.....Samo kuda ću zimi s njima
![]() Ma morat ću MM istjerati iz sobe pa na njegovo mjesto kaktuse /naravno ako on ne istjera mene
![]() A što se zalijevanja tiče draga Triša to nije problem, ionako već nekoliko dana zalijevam sve ja
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo Lora, trošiš ha? Naravski, povećali nam penzije za 1,3 posto pa ne znaš kud s tolikim novcima.
![]() ![]() ![]() Šalu na stranu, 24.9. je Florijana u Rijeci, pa se ja nadam onda "očešati" o nešto. Samo prije moram naučiti malo botanike!
A biljkice koje si si priuštila su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
24.9 Florijana u Rijeci!!!!!!!! ajme meni MM će se
![]() |
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Tako ti je svim muževima, osim onima koji i sami sade. Lijepa kolekcija!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa mala kolekcija kaktusa, još na kavicu donesu malo Triša i Korijenko i eto velike kolekcije, e a onda vas iz Rijeke nitko neće stići u kolekciji kaktusa
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imam pitanje u vezi liziantusa - imam sličnu biljku koju sam kupila pod nazivom eustoma - to je isto? Prezimi vani ili moram nutra s njom preko zime?
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivna kollekcija kaktusa!
Bungica i liziantus izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
Triša je već dala svoj doprinos povećanju kolekcije,
![]() to sam,sram me bilo, zaboravila napomenuti,a ima i sukulenata od Smrčka, moram ih poslikati
![]() pa nekih biljčica od Jagode, pa sjemenja od Korijenka,Bromelije....ako sam nekoga zaboravila neka mi oprosti...a da i nešto sam i ja Hamaru operušala
![]() ..Nešto sam ja posijala, nešto kupila....Bit će svašta dogodine ako Bog da.......
Liziantus, imam ove godine prvi puta, pa baš previše o njemu i neznam, ali pošto je u vazama sklonit ću ga po zimi.....
|
|
|
![]() |
|
A moje sjemenke Lorica
![]() ![]() Je li ima nade za gauru, imala je žilice kad sam ti dala? Zovu je zarumenjeni leptirić ![]() Evo nekih slikica, oduševile me. ![]() <>http://images.google.hr/images?gbv=2&hl=hr&sa=1&q=gaura&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&aq=f&oq=&start=0 |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |