Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 111>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 20:00
Lora spremam duplice - ima ih ima, malo i za baku, jer vidim vas dvije ste se baš navukle - tako treba.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:31
Triša, da ti nije palo na pamet da zaboraviš heheheheheheBig%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 00:30
Prekrasni kaktusi Loricesmile183. Želim ti da narastu veliki i procvjetajusmile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 13:30
kaktusi preslatki ...i ja sam nabavila nekoliko i pojma nemam kako se gaje,valjda cu nauciti
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 13:35
Ovi su ti kaktusi za svaku pohvalu.
Baš znaš lijepe odabrati
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 17:27
Kaktusi su predivni...ma ne sumljam da će im kod tebe biti loše...
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 18:02
ovu Bungicu sam si priuštila pred nedavno

moj rosa liziantus se udostojio ponovo procvasti

Begonija Rex po drugi puta će cvjetati

A ovu drugu Ericu sam si priuštila danas

Kolekcija kaktusa se povećava

Rijeka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 18:10
Krasne biljčice, posebno liziantus.

A kolekcija kaktusića se , čini mi se, vrlo brzo širi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 18:47
Bravo Lora, kolekcija kaktusa se povećava......
Niho, Triša, Mamaa, Nena, Vera, Lilly i ostali...... mislim da smo ju navukli, polako ali sigurno ulazi u naš klub kaktusoljubaca Wink
Lora, naša si.....LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 18:48
Lora, lora, stvarno si nestašna. Ovo sam si priuštila neki dan, ovo sam si priuštila danas, kolekcija kaktusa se povećava i tako redom.
Tko zaljeva veći dio. Sigurno si si ti uzela kaktuse za zaljevanjesmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 19:29
Lorica postaješ pravi kolekcionar prekrasnih biljčica

I ja sam kupila vrijesak, odnosno 2 vrijeska u MBM-u . Sniženi su sa 20 na 5 kn. Nadam se da će preživjeti zimu u Fužinama.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 19:32
Ako mislite da je to sve, jako se varate, da znate koliko sam lukovica pokupovala, i to nije još sve sa moga popisa. Lijepo sam vam rekla da ako Bog da zdravlja moj vrt dogodine mora biti lijepši, a i kolekcija kaktusa se mora povećati.....Samo kuda ću zimi s njima
Ma morat ću MM istjerati iz sobe pa na njegovo mjesto kaktuse /naravno ako on ne istjera mene Big%20smile/
 A što se zalijevanja tiče draga Triša to nije problem, ionako već nekoliko dana zalijevam sve jaLOLMM ne može......giht.....Confused

Rijeka

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 19:57
Bravo Lora, trošiš ha? Naravski, povećali nam penzije za 1,3 posto pa ne znaš kud s tolikim novcima.LOLLOLLOL

Šalu na stranu, 24.9. je Florijana u Rijeci, pa se ja nadam onda "očešati" o nešto. Samo prije moram naučiti malo botanike!

A biljkice koje si si priuštila su Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 20:22
24.9 Florijana u Rijeci!!!!!!!! ajme meni MM će se
 a bogme i ja, ako odem ću stvarno morati iz kuće.......

Rijeka

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 20:35
Tako ti je svim muževima, osim onima koji i sami sade. Lijepa kolekcija!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 21:55
Lijepa mala kolekcija kaktusa, još na kavicu donesu malo Triša i Korijenko i eto velike kolekcije, e a onda vas iz Rijeke nitko neće stići u kolekciji kaktusa Clap
život je more
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 22:13
Imam pitanje u vezi liziantusa - imam sličnu biljku koju sam kupila pod nazivom eustoma - to je isto? Prezimi vani ili moram nutra s njom preko zime?
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 22:22
Predivna kollekcija kaktusa!
Bungica i  liziantus izgledaju smile227
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 00:45
Triša je već dala svoj doprinos povećanju kolekcije,

to sam,sram me bilo, zaboravila napomenuti,a ima i sukulenata od Smrčka, moram ih poslikati
 pa nekih biljčica od Jagode, pa sjemenja od Korijenka,Bromelije....ako sam nekoga zaboravila neka mi oprosti...a da i nešto sam i ja Hamaru operušala

..Nešto sam ja posijala, nešto kupila....Bit će svašta dogodine ako Bog da.......

Liziantus, imam ove godine prvi puta, pa baš previše o njemu i neznam, ali pošto je u vazama sklonit ću ga po zimi.....

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 01:13
A moje sjemenke Lorica . Šalim se

Je li ima nade za gauru, imala je žilice kad sam ti dala? Zovu je zarumenjeni leptirićSmile

Evo nekih slikica, oduševile me.smile64

<>http://images.google.hr/images?gbv=2&hl=hr&sa=1&q=gaura&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&aq=f&oq=&start=0
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.