Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 140> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bila sam i ja u šopingu, pa je i meni nešto uskočilo u kolica
gloksinija
i još jedna gloksinija, a naravnu i ukrasne teglice -zdjelice.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
U subotu poslijepodne MM išao u trgovinu i veli mi donio sam ti salatu sutra za ručak, ali mu bilo čudno zašto je salata u tegli
![]() ukrasni kupus
|
|
![]() |
|
I panj i dragoljub iz drugog kuta
|
|
![]() |
|
A vidite koliki je dragoljub, obrastao je cijeli panj
a ono što se vidi žlijeb iza panja, to vam je moj "rimski akvadukt"
![]() Iz žlijeba na kući, ovim starim žljebom kišnica curi u vodovodnu šahtu koja mi služi kao akumulacija za zalijevanje
![]() |
|
![]() |
|
Neku večer sam gledala Fuksijin vrt u Norveškoj i divila se boji i šarama njenih dragoljuba, kada dna-dva kasnije konačno procvali moji kod panja
![]() |
|
![]() |
|
Niho di si ti?
Sada sam napisala poruku, dodala slike i izabci me
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti sadi i presadjivaj ja zapisivam a ima i tvog vec primljenog kod mene za tebe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Konti, ja nemam nijednu fuksiju, tak da sigurno odgovara Inače listu sam radila i zbog sebe, da ne bum Gustav kak sam več napisala i naravno da ne očekujem da ču sve dobiti..... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a sad odi vidi jel koja od mojih fuksija odgovara opisu?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Drage moje i predrage posjetiteljice samo da dam na znanje da sam napravila "listu želja" i stavila u oglase. Do sada sam pisala po papirićima kada sam u nečijem vrtu naletila na nešto "što bih i ja htjela imati", a konačno sam to i napisala. Ima tu biljkica koje će se naći kod dobrih dušica, ali lista je i moj podsjetnik da dok idem u kupovinu kupujem planski, a ne da trpam u kolica k`o Gustav.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivne su trubice!
|
|
![]() |
|
Imaš pravo Shasha, jer kada ih gledam sada, priznajem da im bolje paše lagana sjena, a to bi bila Lantanina terasa, a s druge strane dok je vruće miris im je intenzivniji, znači opet kod Lantane
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kat.rea,aj zamisli onaj raj od Lantanine terase...pa dva velika pitara i u njima trublje...pa kad se to rascvate,pa zamiriši terasu i cijeli grad...ma šta nije za tebe Lantana.Jooj to je idealno za terasu.Jel tak Kat.rea
![]() ma ja sam tu trebala"nevidljivo"prošetati.Samo se divim "mamama"mojih"bebica"
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala ti Kat.rea što misliš na mene, ma za Novu godinu pijemo kavu, a za trubice hvala, ali nekako mislim da nije cvijet za mene, traži puno vode, a ja ljeti jednostavno ne stignem.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, znam da se naši vjetrovi ne mogu mjeriti sa vašom burom i ostalim vjetrovima koji pušu kod vas, ali kada je vjetar u pitanju nisu ni ove moje baš zaklonjene, a to se najbolje vidi na banani koja je cca 2 m od trublji. Predzadnji vjetar je pocijepao mladi list od banane tako da je izgledao kao svrdlo, što sam i slikala, ali drugi - tjedan poslije je taj list iscijepao na rezance, a onda ga totalno slomio
![]() Joj opet sam roman napisala..... a htjedoh reći ako se predomisliš, znaš gdje češ pelcere tražiti. Samo reci riječ i za Novu godinu te čekaju trubice....
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala ti najljepsa na ovako iscrpnom odgovoru ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Joj cure sad bum nos digla
![]() Hm, stare?.... pa mislim.... 4 ili 5 godina.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tvoju irezinu imam ja i složit ću ih u komplet baki sa koprivama. Tako da kat.rea ne brineš! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kat.rea pa ti si cijela u trubama
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |