Moj Vrt - Phoenixx |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro došao i od mene imaš krasan vrt,još da nam šapneš di je?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo nam još jednog dečka, juhuhuuu!! Radujemo se druženju i slikicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Hvala curke,na komentarima
![]() Ruže posebno volim. Ovaj luk sam napravio za te penjačice..,s druge strane je climber "antike 89",i mala pavitina kraj nje. Još sam kupio ružu sad nedavno, slučajno onak sam ju našao. "leonardo da vinci" -nju sam dugo htel nabaviti..sad čekam proljeće da ju vidim(nadam se da je to ona,pisalo je i slika je bila)..i još imam englesku "English garden" i dvije velike starije već,krasne žutu i narančastu.. i još par.. |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobro nam došao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vrt je prekrasan, skladno složene boje, bijeli božur je fantastičan...
![]() Dobro nam došao, pozdrav iz Brača. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Rose
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno izgleda vrt, a cvijeće zdravo i rascvjetano!
Dobro nam došao!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jabuka, malecka, a krcata - mljac. Trubica su prva liga, da šteta je što se moraju spremiti, ja svoju bogme u Rijeci neću - pa što bude, lani je prezimila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Blago tebi..ovdje kod nas ako nemaš mjesta baš za pospremiti lončanice problem je, odnosno nemožeš imati ih puno. Imam dvije veće trublje,jedna je baš velika, taman mi je do plafona u podrumu..još par godina ju čuvam i to je to...
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Phoenix, imaš krasan vrt, a svoju temu si započeo predivnom slikom, sa zvjezdanima, ovo je sad njihov period.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno cvijeće a jabuka prva liga- koja ti je sorta?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno cvjeće
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
"sused" imaš jako lijepo cvijeće, pozdrav iz Međimurja (Čk)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dok su još žive
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() ![]() Bok Tijo,i hvala ti ![]() A kaj se tiće surfinija, samo sam dvije od 8 tegli stavil surfinije same(tak da)..puno je posla s njima, osjetljive su..nekad ne zalijem na vrijeme, ne optrgam uvenule,odmah više nisu tak lijepe ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |