Moj Vrt - Phoenixx |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jabuka, malecka, a krcata - mljac. Trubica su prva liga, da šteta je što se moraju spremiti, ja svoju bogme u Rijeci neću - pa što bude, lani je prezimila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno izgleda vrt, a cvijeće zdravo i rascvjetano!
Dobro nam došao!
|
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Hvala Rose
![]() ![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vrt je prekrasan, skladno složene boje, bijeli božur je fantastičan...
![]() Dobro nam došao, pozdrav iz Brača. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobro nam došao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala curke,na komentarima
![]() Ruže posebno volim. Ovaj luk sam napravio za te penjačice..,s druge strane je climber "antike 89",i mala pavitina kraj nje. Još sam kupio ružu sad nedavno, slučajno onak sam ju našao. "leonardo da vinci" -nju sam dugo htel nabaviti..sad čekam proljeće da ju vidim(nadam se da je to ona,pisalo je i slika je bila)..i još imam englesku "English garden" i dvije velike starije već,krasne žutu i narančastu.. i još par.. |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo nam još jednog dečka, juhuhuuu!! Radujemo se druženju i slikicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dobro došao i od mene imaš krasan vrt,još da nam šapneš di je?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim imas divan vrt,najvise sam odusevljena penjacicom
![]() dobrodosao ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro došao. Prvo jer si dečko
![]() ![]() ![]() ![]() Sveje lijepo, i ruže i p r e k r a s n i božur, ali meni je divno ono ljubičasto na prvoj slici. Nemojte se smijati što ne znam što je to, al'.... Imala sam nekad, nemam pojma kud i kako je nestalo, ali sam zaboravila i ime a baš je efektno ...
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
i ja ti želim dobrodošlicu a za trublje i božur
![]() ![]() ![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow vrtek je super, a božur je fenomenalan
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Znala sam ja da tu svačega ima
![]() Sve je prekrasno no kaj ti je ovo na drugoj slici???Ajme kako je lijepoooo
![]() Cure,Phoenixx nam je DEČKOOOOO
![]() Dobro nam došao Phoenixx
![]() I još nešto,buš slikao ono (zaboravila sam kak se zove,neki trn valjda)sa žutim i narančastim bobicama(vidjela sam na nekoj temi da ga spominješ
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve pohvale!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako lijepo! Sve ti je cvijeće lijepo i njegovano, ali moj je favorit narančasta ruža penjačica "Westerland" - divna je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro nam došao!
Ovo što sam vidjela uistinu mi se sviđa!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |