da iskoristimo moje znanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno hvala Rosa2
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
al i njih zastiti od mraza najesen
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ja sam iz Kutine..Mislim da ću ericu posadit u teglu pa ju kasnije mogu unest a callune u kamenjar..
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tema je u kategoriji"savjeti"no evo još par dana može i ovako biti.Za Baku i ostale koji se još ne snalaze
![]() |
|
![]() |
|
Bok Rosa2, ja sam danas kupila ericu i 2 callune..e sad netko kaže da erica nije za van a ja sam ju mislila posadit u kamenjar..dali bi preživjela zimu vani?
|
|
![]() |
|
Da OTOK to je jedno te isto samo svatko drukcije zove ima ih vise vrsta
Erika ili vrijes je grmolika biljka koja cvate ružicastim,bijelim,crvenim i ljucicastim cvijeticima u klasovima,voli suncano ili polusjenovito mijesto.RAST 20 do50 cm rijetko i do 1 metar, u proljece ju treba prignojiti,a u zimi zastititi od mraza.Na proljece ju treba prikratiti za 1/3,kroz zimu cvijet posmeđi pa je kao takav izvrsna dekoracija.
Nadam se da sam pomogla ,hvala vam svima na pohvalama samo pitajte sta vas zanima.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
odlična tema, svakome će dobro doći
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joj ja budem te svasta pitala
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dok se traži prava lokacija, evo ja ću nešto pitati
Da li su caluna (vrijes) i erica jedno te isto ili su to dvije različite biljke? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Shasha sam nek je lokacija lagana za pronaći!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ova bi se tema mogla i nazvati "Hitna služba-Rosa" , lijepo je znati da imamo još jednu stručnjakinju na forumu
|
|
![]() |
|
pozdrav svima otvorila i ja svoju temu ak nije na dobrom mjestu molila bi admina i moderatore da se ne ljute i neka premjeste gdje misle da je najbolje.E ovako kao sto znate po zanimanju sam cvijecar pa bi vam rado pomogla koliko mogu ako zelite ,znam dosta i o uređenju ,odabiru biljaka za pojedina mjesta ,kombinacije cvijeca i drveca pa ako koga zanima evo tu sam samo pitajte.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |