Moj Vrt - Phoenixx |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 11:51 |
Bok svima!Evo i ja vas sluzbeno sve lijepo pozdravljam. Vidim da ste svi jako vrijedni, imate stvarno ljiepih stvari, krasnog cvijeća..Evo da i ja doprinesem nekako malo tome svemu, da ne komentiram samo
![]() Nisu sve slike friške,al samo da vidite malo kaj imam još.. Anđeoska trubljica Buduća penjačica Dio gredice ispred kuće [IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/95f60ca9-P4254313.JPG" /> Eto... [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Penjačica je prekrasna...ali i sve ostalo je bujno i zdravo....asteri na gomili zbilja oplemenjuju okoliš...sve je lijepo...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve cvijeće ti je jako lijepo, ruža i trublje su predivne, a i dobrodošao na forum..
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Dobro došla !
Stvarno imaš predivno cvijeće i u lijepom kraju živiš ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dobro nam došla-o , cvijeće ti je jaaako lijepo.
Stavi nam još slika da uživamo....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo još jadan krasan vrt na našem forumu.
Dobrodošao i ![]() |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
dobrodosa-o
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivne kombinacije imas al najvise mi se sviđa ona bijela.Dobro nam dosla |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bijeli božur, kao iz bajke, a ostalo cvijeće stvarno zavređuje svoje mjsto na našem, sada i tvojem forumu. Dobro nam došao. Pozdrav iz Rijeke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Božur je predivan
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro nam došao!
Ovo što sam vidjela uistinu mi se sviđa!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako lijepo! Sve ti je cvijeće lijepo i njegovano, ali moj je favorit narančasta ruža penjačica "Westerland" - divna je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve pohvale!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Znala sam ja da tu svačega ima
![]() Sve je prekrasno no kaj ti je ovo na drugoj slici???Ajme kako je lijepoooo
![]() Cure,Phoenixx nam je DEČKOOOOO
![]() Dobro nam došao Phoenixx
![]() I još nešto,buš slikao ono (zaboravila sam kak se zove,neki trn valjda)sa žutim i narančastim bobicama(vidjela sam na nekoj temi da ga spominješ
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow vrtek je super, a božur je fenomenalan
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
i ja ti želim dobrodošlicu a za trublje i božur
![]() ![]() ![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro došao. Prvo jer si dečko
![]() ![]() ![]() ![]() Sveje lijepo, i ruže i p r e k r a s n i božur, ali meni je divno ono ljubičasto na prvoj slici. Nemojte se smijati što ne znam što je to, al'.... Imala sam nekad, nemam pojma kud i kako je nestalo, ali sam zaboravila i ime a baš je efektno ...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim imas divan vrt,najvise sam odusevljena penjacicom
![]() dobrodosao ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |