Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 01:35

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 01:39
Moj opasni susjed.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 01:40

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 01:41

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 09:49
Bungica je predivna...
Opasan susjed -vidim da pomaže kopati ,još imaš i tko te čuva...presladak je!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 12:04
Da taj pas je baš strašan. Kad dođemo pokuša nas prvo najuriti, kad vidi da ništa od toga priđe i promatra nas. Interesantno još nije ništa pomokrio, ili tone rade dok su mladi?Embarrassed

Hvala Željkić.smile78To je slika prije jedno 10 dana, sada nakon brige mog muža je stanje drugačijeCry, otpali svi cvjetovi.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 12:27

Sviđa mi se tvoj susjed. Morat ću navratiti - moj je pas već star...

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 12:30
E pa nudili su mi jednog , imaju dva psa. Bar su imali. Jedan je bio neustrašiv, a drugi plašljiv kao srna.Smile

I večeras se pripremi za zagrljaj koji ti prenosimWink, nemoj se prepast ili me
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 13:52
Jako lijepo ti je sve, najviše ovaj slatki pesonja i naravno bugica..smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 01:02
Hvala Stefkaja na posjeti i pohvalamasmile79.

Evo malo ostatka slikica. Ovdje se definitivno vidi da nije  Konzumov.Wink

Ovdje je zgurana hrpa biljaka jabuka, aronija, ogrozd, dvije vrste nekog bobičastog voća ,dragoljub, kampanula , ljiljan, kadifica, jastučac..

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 01:09
Vaigela od Jagodice napreduje.

Aster od prošle godine.

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 01:10
dobro što ti to daješ  papat tim tvojim biljkama i povrću da tako prekrasno uspjeva....nemoj biti skrta reci i namaHeart

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 01:11
Ovogodišnji aster.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 01:27
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

dobro što ti to daješ  papat tim tvojim biljkama i povrću da tako prekrasno uspjeva....nemoj biti skrta reci i namaHeart

E Lorica poslušala sam savjet forumašica i jednom na mjesec sam biljkama dodala rastopljenu ureu 7. To je pogotovo važno u proljeće da potjera lisnati dio, a onda i cvijet bude bujniji. Uz ureu 7 sam dodavala konjske i kokošije brikete. Kokošije sam razmućivala na bure od 50 litara recimo litra briketa kokošijih. A Konjske sam ukopavala na 10 cm od biljke, par zrna. Takođe ukopala sam i KAN đubrivo samo jednom cvijeću. Mojoj zemlji je nedostajalo dušika i urea je dala baš to. Mislim da i ovoj riječkoj zemlji to može biti od koristi. Ide 75gr ureje 7 na 10 lit vode i pusti se preko noći jer se voda jako rashladi. S tim se zaliju biljke pomalo.

Povrtaljke sam zaljevala kokošijim i ukopavala konjske eko brikete i juhom od pokošene trave, te samo jedamput urea 7 . Po kupusu sam bacila kreča jer mu to paše.
Naravno većinu biljaka sam malčarila sjeckanom travom.

To je to Lorica, da sam tamo ja bi čuda napravila ,ali baš ne stignem kroz kratko vrijeme. Treba praviti kompostnu zemlju i dovlačiti zemlje iz šume, da se obogati tlo.

Na jesen se mogu baciti konjski briketi ( ima ih u vrtnom centru na Viškovu), oni su toplo gnoivo i obogaćuju zemlju i služe kao priprema za proljetnje sijanje.

Sam bila iscrpna?smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 01:31
Tu se stalno radi.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 06:42
Vrijedni ti i TM, sve više napredujete u vrtlarskim poslićima!! Eh, kako će vam biti lijepo kad se skućite tu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 09:12
koja je to razlika od početnih slika....bravoooo smrcko smile141
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 09:44
Super izgleda ,povrće sve zeleno ,bujno ...a kadifice oko gredica daj posebnu čar vrta!

smile141
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 10:01
Lijepo si ti suzila mjesto za temelje kuće. Nema teorije da bager priđe, a kamoli da radi.
Sve pohvale za zdrave i velike biljke!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 21:48
Hvala na pohvali moje realnosti, hvala cure. Puno je truda koji se ne vidi, izvađenog i spaljenog korova, prosijanog stakla željeza i smeća, dovlačena zemlja od susjeda u vrtnim kolicima.....

Kod mene je parola " Bilo kuda kadifica svuda", vrt mi je pun pčela zbog kadifa i to me silno veseliSmile Takođe ograda uz koju je kadifa,  cijelom užinom, je zaobiđena od krticeBig%20smile

Da Hojčeka i meni je palo na pamet kako će bager raditi i kako ću radnike ganjati lopatom. Prebacit ću sve u gornja dva kuta terenaWink

Za cure smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.