moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 89> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna ovaj gospar od Silvek (i to je trajnica?), ma zapravo sve je super (naravno kao i vijek) i zato
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Shasha, što se ono plavi ispod onih bijelih trubica? Dugo sam zagledala ali nisam odgonetnula. Daj slikni malo bliže.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
a za nas bilogorke
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Je to nisam odredila još
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
....a de su pelceri za zagorce i za međimurce...mislim na kojoj strani....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zato kaj sam odvojila"purgere" od "dalmoša"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma zakaj na drugoj strani kada se na ovoj svi pelceri primaju??
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da nije već poznata pozadina rekla bi da je kokotić ogledni primjerak sa pakovanja!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Konte,tvoj se pelca na drugoj strani dvorišta,ne znam još jel se primio.
![]() Triša,nek ti svi niknu i cvatu barem 2-3 puta godišnje
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kokotić je ludilo, a sjeme je već kod mene, bog žurim ga posijati.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uf ovaj kokotić je
![]() ![]() jel se tu negdje pelca i onaj moj abutilček? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalala Sasha naša kak je kod tebe uvijek lijepo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() S A V R Š E N S T V O bez mane.....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana,ako imamo Silvek i ja,imaš i ti
![]() Kad ocvate,pelcam.
A što se kokotića tiče,pa lako sa visinom.Stavi neki štap i poveži ga.Ja sam ih isto vezala jer ih je vjetar,u kombinaciji sa kišom,savijao.
E super,ionako nikako da ime zapamtim,onom silvekinom, pa ću ga"gospar" zvati
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno, kokotić je čaroban, sretna sam da ti ruselija tako lijepo raste- nadam se da će uskoro i procvijetati, samo neka je na suncu
silvekin cvijetak je takođe prekrasan, da dalje ne nabrajam... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, dubrovački gospar ilitiga jakobinia - razmnožava se reznicama u proljeće i dosta se lako prima, ali ako nađeš sada grančicu bez cvijeta možeš i sada
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne slike, kokotić i abutilon su naj naj
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kokotić obara s nogu
![]() Ovaj dubrovački gospar od SilveK je super, ima ga moja prijateljica, ogroman grm, ali ja neznam kako ga zapelcati i kada. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uh ,koja raskoš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |