Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 07:41
prekrasna ovaj gospar od Silvek (i to je trajnica?), ma zapravo sve je super (naravno kao i vijek)  i zato  Clap  Clap Clap Clap Clap
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 07:31
Shasha, što se ono plavi ispod onih bijelih trubica? Dugo sam zagledala ali nisam odgonetnula. Daj slikni malo bliže.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 07:22
a za nas bilogorke smile78
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 00:33
Je to nisam odredila jošLOL
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 00:24
....a de su pelceri za zagorce i za međimurce...mislim na kojoj strani....smile156
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 23:54
Zato kaj sam odvojila"purgere" od "dalmoša"smile156(cure ne se ljutiti,nije ovo bilo pogrdno smile79)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 23:46
ma zakaj na drugoj strani kada se na ovoj svi pelceri primaju?? Tongue ona tvoja fuksija se do jedne primila...bit će i za dijeljenje, a i kalanhoa isto tako...i većina hibiča se drži Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 22:03
Da nije već poznata pozadina rekla bi da je kokotić ogledni primjerak sa pakovanja!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 22:00
Konte,tvoj se pelca na drugoj strani dvorišta,ne znam još jel se primio.Wink
Triša,nek ti svi niknu i cvatu barem 2-3 puta godišnjeThumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 14:31
Kokotić je ludilo, a sjeme je već kod mene, bog žurim ga posijati.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 09:21
uf ovaj kokotić je smile39ali i jakobinia je super Smile
jel se tu negdje pelca i onaj moj abutilček? LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 07:26
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Olalala Sasha naša kak je kod tebe uvijek lijepo!!
Potpisujem u cijelosti!Big%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 07:14
Olalala Sasha naša kak je kod tebe uvijek lijepo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:00
smile181smile181smile181

S A V R Š E N S T V O bez mane.....smile93
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:57
Lantana,ako imamo Silvek i ja,imaš i tiWink
Kad ocvate,pelcam.
A što se kokotića tiče,pa lako sa visinom.Stavi neki štap i poveži ga.Ja sam ih isto vezala jer ih je vjetar,u kombinaciji sa kišom,savijao.
E super,ionako nikako da ime zapamtim,onom silvekinom, pa ću ga"gospar" zvatiSmile
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:40
predivno, kokotić je čaroban, sretna sam da ti ruselija tako lijepo raste- nadam se da će uskoro i procvijetati, samo neka je na suncu

silvekin cvijetak je takođe prekrasan, da dalje ne nabrajam...smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:39
Lantana, dubrovački gospar ilitiga jakobinia - razmnožava se reznicama u proljeće i dosta se lako prima, ali ako nađeš sada grančicu bez cvijeta možeš i sada
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:33
Prekrasne slike, kokotić i abutilon su naj naj
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:25
Kokotić obara s nogu Tongue, koliko je visok, baš mislim kako bi ga kod mene ova luda bura prepolovila.
Ovaj dubrovački gospar od SilveK je super, ima ga moja prijateljica, ogroman grm, ali ja neznam kako ga zapelcati i kada.

život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:42
Uh ,koja raskoš
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.