Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 69> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepa cikasica,ti kad-tad nađeš ono što si želiš,baš mi je drago zbog tog
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna cikasica, velika je i vrijedi toliko.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Danas,pod večer,išla sam sa mm u pevec gledati neke pločice,a nebi ja bila ja da ne odem na vrtni odjel dok on gleda šarafe.
I tamo vidim još jednu jedinu cikasicu. Još kad sam ju ugledala kak je velika pomislim-sigurno je preskupa da bi ju kupila.ALI kad sam pogledala cijenu od samo 199 kn,odlučila sam isti čas da ide sa mnom doma. Znam da sam gledala u žitnjakovom dučanu mrvicu veče po 700kn, tak da mi nije žal. Ima 15 otvorenih listova i 7 koji se moraju otvoriti. Evo moje veličanstvene cikasice. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bajkovito!
![]() Kako mi se omaknulo da nisam već nekoliko dana svratila!
Napeto tražila odgovor za vodenike... i našla!
![]() ![]() ![]() A dature.....prekrasne. Ma stvarno ti je vrt bajka!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve krasno, cvijeće u punom cvatu
![]() Ako bude sjemena ljubičastih datura - predbilježila bih se
![]() Pelargonije na balkonu kao nacrtane, maaaaaaa savršenstvo!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prava, pravcata vrtna bajka.
Lila datura ti je prekrasna, a ona vodenika savršena, kao i pelargonije na balkonu.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svaki dan nestrpljivo čekam da li če sjeme dature počet pokazivati kakve znakove da počinje sazrijevati,a kad sazrije,javljam na oglas i dajem ju na licitaciju
![]() Nemojte me ozbiljno shvatit,malo sam pospana pa svašta bulaznim. Naravno,svi če dobiti sjeme ,tko god želi ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Imaj me u vidu za ljubičastu daturu i jedan veliki
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E,Lantana, a šta bi ja dala za jednu posađenu palmu ili bugenviliju ispred kuče u vrtu. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Već sam jednom pisala koliko sam oduševljena vašim balkonima i terasama, ovaj put prekrasne viseće pelargonije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
balkon odnosno viseče pelargonije
![]() |
|
![]() |
|
Čitala sam da trube treba redovito prihranjivati. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
E Štefice baš si me nasmijala sa izbacivanjem starog dvosjeda
![]() ![]() Joj Žuuuuta anđeoska trublja, a moja neće i neće, ogromna, a od cvijeta ni C. Bugica, datura, vodenike i na kraju pelargonije
![]() |
|
![]() |
|
Ma,ne sditim se ,draga Niho kad je cvijeće u pitanju,kako bi se stidjela.
Samo ti sve zapeljcuj pa če k meni doči več lijepe ,zakorjenjene biljke ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma super si ja sad sadila za tebe vrtne hibije -roza boja -jača i malo tamnija pa mi sad žao njih same slati a ovo poslije . Baš si srce i opominji me molim te imam zapisano ali opet da ne bi zaboravila ......nemoj da se stidiš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho,ne trebaš sada slati,može za mjesec dana jer ču do tada počupati sve ljetnice i tako ču nači bolje mjesto za saditi.
Budem te ja podsjetila,nemaš brige ![]() |
|
![]() |
|
Za tebe sam sve spremila samo da malo nešto sačekam pa ti šaljem-jer za onaj kupus moram vidjeti neznam kako da ga isčupam jer je sve u 1 korijenu-a hosta tek na jesen pa ili da sad pola šaljem ili sve skupa jer to najmanje 1 mijesec-treba čekati a ko se tebi žuri samo reci pola sad pola poslije
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |