moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam,opet,tritome slikala(iako cvatu,no očito samo meni pa me sram)al sam zato,opet,ovog kokotića.Kaj ću kad opet cvate
![]() Kat.reaaaa,vidi tvojih trublji
![]() hortiiiiii vidi svoje travkiceeee
(u pozadini je druga cvatnja limun žute tritome)
![]() bromeeee,tvoja ne cvate no na očigled raste i sad se je stvarno primila pa ću je presaditi
![]() iriiiiiiiissssss,vidi tvoj abutilček.Ako ti se nije primio ni jedan,ovaj tebe čeka.
![]() e za ovo nemam kome vikati,to ja kupijoooo
![]() al za ovu imam
![]() ![]() I to je to,dosta dernjave za danas
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
joj, prekrasne su sobne lipe a ova neobična je puno narasla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tražila sam nešto i naišla na abutilček u 4.mj.Za usporedbu,koliko je narastao za četiri mjeseca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Divno, divno, divno...
Tvog Obamu ima i moja susjeda i kod nje je na punom suncu, a koprive inače idu u hlad, kako sad ova ide na sunce? |
|
![]() |
|
Slavonko, liatris sam ja kupila na proljeće.Tražiš tamo di su lukovice i gomolji.No ako hoćeš ja ti sakupim sjeme od ovih pa ,ako kupuješ već,kupi bijeli i neki drugačije boje
![]() |
|
![]() |
|
Flavia,ne znam.Ja sam mislila da se ne može(u stvari nisam mislila uopće)no Silvek je rekla da se može.A znamo da ona sve zna
![]() E sad,ja sam joj dala jednu grančicu(sram me kaj je samo jedna no mrak je bio i jedva smo napipale jednu)i sad bi trebalo vidjeti kod nje jel joj se primio.Ako je,pelcat ćemo najesen
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja malo kasnim - ali se divim, divim i opet divim lantanama, fuksijama, mumi me mami
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo malo i ja prošpancirala....sve mi se sviđa od ruža do lantana....a i slak je odličan!....nego jel se ovaj tvoj mimulus mumi
![]() oče primiti od pelcereka?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I moja bugica cvijeta od Triše što sam dobila -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Uh lantane,mumi (prvi put vidim) i liatris su fantastični.
liatris svakako moram nabaviti na proljeće ili kad se već sadi,moram malo prošetati po forumu i pročitati.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
lantana,tritom,mumi,slak...ma mogla bi nabrajati do sutra...sve mi je fantasticno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno si ovo izvela sa slakom, pravi slavoluk cvijeću.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
predivno kao i uvijek, bugica
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
sasha -ja bi otu travu kad se
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam više slikala voće i povrće no usput sam i par cvijetića"okinula"
Natina bugica voli biti kod mene izgleda,puno cvjetnih pupoljaka ima
![]() Athenaaaaa.Jel ova trava ista ko i ona tvoja???
Sve više mi se čini da je
![]() Nesmijem biti bezobrazna no znate svi kako se veli"j...š vrt koji nema korova,recimo slaka
![]() ![]() i malo ljepotica za kraj....ne,nisu lantane ovaj put,ni ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sta drugo reci nego jedno ljepse od drugog
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana,koje novo cvijeće to ja imam(osim užicanog na kavici)?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Shasha svaka čast, ni u Dalmaciji nisu takve lantane. Onaj jasmin što je prolistao, to je zimski jasmin, onaj žuti što cvate pred kraj zime.
Za ovo novo cvijeće nemam riječi, to bi kod nas koštalo cijelo bogatstvo, ali to je cijena života na otoku. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ma ja ne mogu izabrati šta mi se sviđa -meni je sve predivno
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |