Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Isusova kruna - Passiflora
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Isusova kruna - Passiflora

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 38>
Korisnik
Poruka
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:57

Da,ali ja ju želim u zemlju posadit,a ne u posudu

Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 14:03
Antune onda moraš nabaviti sortu koja podnosi niske temperature!
Ili pokrivati malčem, lišćem i drugim stvarima da joj zaštitiš korijen da se ne smrzne preko zime,....
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 12:50
Društvo, Passiflore su vam prekrasne! I ja se baš ne snalazim u nazivima, ali sam zapamtila da ona plava podnosi hladnoću i može biti posađena u vrtu.
Ja sam svoju kupila prije 10 dana. Bila je puna pupova. Jedan cvijetak se i otvorio. Ali od tada, jad. Pupovi otpadaju, lišće se opustilo. Nisam ju još presadila u vrt. Zemlja u kalju joj je "taman". Nemam pojma šta joj je.
Da ju presadim u zemlju ili...?smile226

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 16:16
Kamilice, svakako ju presadi u zemlju ili bar u veću posudu..

Moja ima pupoljke pa sam jako, jako radosna!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 09:25
Evo i moje pasiflore

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 20:30

smile57smile64napokon da i moja pasiflora procvate vidjeh danas dva pupoljka nakon tri godine bio bi red ,a možda je i moja greška što ju već lani nisam preko ljeta stavila van safd je cijelo popodne na suncu navečer je dobro zalijem pa kak joj bude

Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 12:13
  Posadila sam ju u zemlju, stavila kore od banane. Sva se osušila.

Crying%202

Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 12:58
kamilica draga, zasto nisi cekala da biljka adaptira i dobro ukorijeni, a ti odmah banane guras, mislis da ce bolje krenuti.
Zasto postoji ovaj forum, da se pita ako nesto ne znamo, cujemo misljnje drugih koji imaju bolja iskustva.smile58
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 17:57
Moja je u tegli i tako zakopana u zemlju,na jesen ju vadim i spremam. Ove god nije baš na suncu pa ima puno manje cvjetića.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 14:45
Kad je najbolje pelcali pasifloru??
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 14:48
Ja ih razmnožavam vrhovima grana kada prestanu sa cvetanjem, a neke koje mi ne cvetaju već imaju žile (vrhovi stavljeni na ožiljavanje pre 3-4 nedelje.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 19:16
Ja sam odrezala prije nekoliko dana tri grančice baš da probam dal će se uhvatit.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 22:29
Procvala je moja nova pasiflora!!

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 22:31
A ovu čekam da procvate,ako nebude ove godine onda sljedeće

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 22:37
smile227prekrasna je
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 21:26
Lili prekrasna je, a biti će i ova koju očekuješ - stvarno su posebne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 12:56
Evo i moje ljepotice... Imam još jednu (manju), a nikako da ju slikam - uvijek zaboravim!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 22:56
anaida imaš prekrasnu passifloru.da li ti je vani preko zime?jako mi se sviđa kamenje oko nje.gdje si ga nabavila ? trenutno sam u potrazi za velikm kamenjem.
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 08:03
Inkarnata i keurela mogu da prezime vani. Ja ove godine prvi put ostavljam u bašti jednu keurelu pa da vidim da li će prezimiti. Alatu, alardi, edulis, incense, i ligularis unosim na zimovanje.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 11:25
voki, ja ima keurelu vani zasadjenu.Znas kakva je bila prosla zima eto prezivjela je.Moja je zasadjena iz terasu a zasticena je krvom tako da nije na nju slijegao snijeg.Loze u proljece osisan skoro do dna i kasnije krenu mlade loze.u jesen naucem suhog lisca i zastitim donjio dio.(korijen).Raste kako luda.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.