anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 48> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sol i papar super! Odlična ideja za kaktuse! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hvala svima na pohvalama.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Super i jedno i drugo iako su mi mrvicu teglice ljepše......baš za kaktuse
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tegliceeeeeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ma sve mi je lijepo, ali posudice za sol i papar... bas po mojoj mjeri..:))
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slažem se s iris...savršeno!!!!!!
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anastazija radovi su mi baš "sjeli".
dobila sam novu ideju od tebe, hvala ti ...
Bravo
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bravo... jednostavno,lijepo...efektno i kontrastno...
zasigurno neće biti zamjene što je u kojoj posudici... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I posudice i teglice,odlične.
Baš sam danas u dućanu gledala slične posudice za sol i papar i razmišljala ak,bi se s njima dalo kaj napraviti..sad vidim da bi. |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
baš mi je drago da vam se sviđa. i super mi je da su nekima ljepše teglice, a nekima posudice za sol i papar. morat ću prebrojati glasove da vidim jesu pobijedile teglice ili posudice. bit će kao na dodijeli oscara: and the winner is...
|
|
![]() |
|
a baš sam mislila u bijelu staviti papar da zbunim protivnika
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
zloćo jedna
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
aj probaj to napraviti samo da se i ti ne zabuniš
![]() |
|
![]() |
|
ništa od moje psine sa paprom! onaj moj je štreberski stavio sol u bijelu a papar u crnu. pih!
|
|
![]() |
|
evo nešto sam malo radila...
jedan okvir za slike na kojem mi je malo na mjestima pobjegao prah iz pukotina
![]() i detalj
![]() |
|
![]() |
|
i proba za božićne dekoracije.
to sa žaruljom sam negdje vidjela pa mi nije vrag dao mira dok i ja nisam probala
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ako ti je i pobjeglo ,ne vidi se ,lijepi motiv,lijepo iskorišten
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Kako ti je dobro ispao 2K!!!!! Blago tebi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
jako lijep okvir,a žarulja je fora-kako će se ponašati upaljena
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
dozatori pre dobra kombinacija, teglice ne mogu biti bolje
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |