Radovi- dori-st |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova plava salveta mi je jedna od dražih.
Odlično!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
joj, moja najdraža boja, ah što volim plavo. Super su ispali ovi plavi radovi
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Vratih ga se pogledati još jednom [/QUOTE]
![]() Jako lijepo, kao si radila ovaj grozni rebrasti tanjur za raditi, a da ti je ispalo tako lijepo?
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Hvala vam tete, eto izvukla lula moj stari rad.
Karmen, ovaj je tanjur završio pod vodom jer nisam bila zadovoljna kako je ispao, teško je na ovako rebrasti pjat zalipit cilu salvetu i još sa ravnim crtama. Smetalo me ovo krivudavo sa strane tako da sad čeka moju novu inspiraciju na njemu.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a da rub lijepiš posebno?
izrežeš rub...prvo zalijepiš njega....obojaš ga u bijelo i onda zalijepiš sredinu salvete
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Evo da pokažem šta sam radila prije godišnjeg, da ne ispadne da baš ništa ne radim.
![]() Veća boca za ulje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na ove dvije sam se pokušala igrati pitorico al nije išlo, pa to čekam svoju napredniju fazu.
Uvijek volim vidit puno radova na gomili.
![]() Plava je drvena kutijica, a cvjetna je obična od kave.
Obnovila sam i stare poslužavnike.
![]() ![]() ![]() Eto nadam se da sam uspjela sve slike uredno postaviti.
Ima toga, kako to kod mene nisu baš umjetnički radovi, jer sam još na nivou samo ljepljenja salveta, eto igram na kvantitet.
|
|
![]() |
|
Vidim da kutijice nisu ostale, pa evo novi pokušaj.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a meni su baš lijepi radovi i sviđaju mi se baš svi
![]() iako su mi maloooo više u oko upale male boce za ulje
![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
jako si bila vrijedna,boce su super
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi sve za 10!
![]() |
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
ajme, oduševljena sam bocama!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga dori-st stvarno si bila vrijedna i napravila čudo radova...neki su mi zapeli za oko malo više nego drugi...naravno plavo bijela kutija-posuda...osvaja...ali moram priznati da su mi boce simpa...posebno ona treća u nizu. No, to je stvar ukusa jer svako bira motive koji su mu lijepi. Uložila si punotruda, vrijedna i uredna. Mogu ti samo reči bravo draga. Želim gledati još!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Da li je ovo uopće potrebno komentirati? Prekrasni radovi, uredni, maštoviti, me sve za čistu peticu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
potpisujem anđelku! sve 5, a 5+ za hrpu boca, poslužavnike i kutijice.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga moja bila si jako vrijedna i sve ti je lijepo ispalo, uredno, lijepi motivi, samo nastavi dok si u điru čekamo još
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ala,cilu kuću si oblipila a ka ništa...a boce a kutijice,krasno,ajmo zahladilo je,dosta fjake.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
neko nam je bio jako vrijedan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam tete svima na lipim riječima, eto drago mi ja da sam i ja nešto pokazala, znam ja da svi mi volimo gledati slikice novih radova.
Trudim se ja i dalje, pa će valjda doći i naprednija faza.
Sve vas ljubim!
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
One boce na gomili...to i ja volim tako su sve lijepe..ma...bravo!!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |