Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 184> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo cvijeće Smrcko, sve je rascvjetano i zeleno, čak i ostići cvjetaju, kod nas su sada u fazi mirovanja, do prvih kiša.
![]() E pa svašta ćemo mi naučiti od vas dvije, ja bi to s kišobranom dobro prošla, jer je za nas Bračane poznato da svugdje i uvijek nosimo kišobrane ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Smrcko, oduševila me ova slika! Tako veliki cvjetovi na ovoj mini daliji! prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckiću.....pozdrav tebi i velika pohvala za krasni cvjetnjak! Cvijeće ti je stvarno ko da je proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
smrcko evo setam tvojim vrtom,i vidi se da imas zlatne ruke
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E Lantanica ja ne bi nigdje prošla. Izgledam di god dođem egzotično, pa me svugdje prate. Negdje ličim na Romkinju, negdje na Turkinu, Afganistanku, Kolumbijku,...tako da imam čast da me prate u dućanima. To me strašno ljuti, ali navikla sam. Tako da nestavim ni ruku u džep od straha
![]() Bergi i mene je ta dalija iznenadila veličinom, trebala je biti balkonska mini. valjda urea 7 ![]() Hvala na pohvalama. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Flavijica i Gio
![]() Imam zlatne ruke i slomljena leđa od teglenja vode ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prihrana ureom puno znači.....vidiš i sama da sam bila u pravu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
smrcko, super ti je cvijeće. Stalno si se žalila na zemlju i klimu, a tvoj je vrt usred ove žege jednostavno prebujan (da ne kažem predivan)!
Vidjet ćeš moga (nakon 80 m3 vode - čitaj 700,00 kuna).
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto, a koliko smo te trebali moliti.
Dalije su ti zaista krasne, ma naravno i sve drugo. Cvijet iz bajke je grah - lablab (baš mi se sviđa i ime i biljka) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
smrcko, uzivam
![]() Kako su rajcice? I ostalo povrce? (ustvari odoh citati unatrag, valjda si pisala) |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasan vrt,prekrasno cvijeće!
Daj mi reci,ono šareno na 6 slikici,ne znam kak se zove kak se to razmnožava.Dobila sam pelcere,pa sam ih posadila,prije jedno dva mjeseca,ali još se nije primilo.Dobro se drže,ali niš ne rastu. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga ona hosta sa rascvjetanim begonijama baš ti je super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hojčeka moja i dalje se žalim na zemlju, nedostaje joj humusa te se vidi da biljke jako pate. Sa dodavanjem ureje 7 povrtaljkama ( samo jednom) su se biljke preporodile, nedostajalo im je dušika. I hvala na pohvali Hojčeka
![]() Račun ti je strava, da ja plaćam vodu MM bi mi svezao i noge i ruka kad idem u vrt, da ne posadim štogod, a vjerojatno i flaster na usta ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma Otočiću bila sam zločesta, samu sam sebe kaznila" Nema više slika". Al evo sam opet stara i ne ljutim se na sebe samu
![]() Hvala Štefica ![]() Zvrkić hvala na pohvali ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Piramidica hvala, baš mi drago da ti se sviđa cveće
![]() To šareno je neki žbunić, možda netko zna ime. Ni moj ne raste, čini mi se da je isti kao i prvi dan. Izgleda da mu treba godine da narastu, još ako preživi zimu bit ću najsretnija, volim šareno lišće. Triška i meni se sviđa kombinacija zeleno i crveno, to paše po onim parovima iz kruga komplementarnih boja. ![]() ![]() Hvala vam svima na posjeti u moj raj nabacanog cvijeća ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Moji ricinusi ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Obradovao me samonikli dragoljub. Nije bio tu prošlu godinu , ali sam ga izgleda prenijela sa zemljom, pretumbavanjem cvijeća
![]() ![]() I u komposteru je nikao. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |