Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 184>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:11
Lijepo cvijeće Smrcko, sve je rascvjetano i zeleno, čak i ostići cvjetaju, kod nas su sada u fazi mirovanja, do prvih kiša. Clap

E pa svašta ćemo mi naučiti od vas dvije, ja bi to s kišobranom dobro prošla, jer je za nas Bračane poznato da svugdje i uvijek nosimo kišobrane Wink
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:15
Smrcko, oduševila me ova slika! Tako veliki cvjetovi na ovoj mini daliji! prekrasno!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:18
Smrckiću.....pozdrav tebi i velika pohvala za krasni cvjetnjak! Cvijeće ti je stvarno ko da je proljeće! smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:20
smrcko evo setam tvojim vrtom,i vidi se da imas zlatne ruke
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:21
E Lantanica ja ne bi nigdje prošla. Izgledam di god dođem egzotično, pa me  svugdje prate. Negdje ličim na Romkinju, negdje na Turkinu, Afganistanku, Kolumbijku,...tako da imam čast da me prate u dućanima. To me strašno ljuti, ali navikla sam. Tako da nestavim ni ruku u džep od strahaLOL

Bergi i mene je ta dalija iznenadila veličinom, trebala je biti balkonska mini. valjda urea 7Wink

Hvala na pohvalama.smile79
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:22
Hvala Flavijica i Giosmile170

Imam zlatne  ruke i slomljena leđa od teglenja vodeLOLWink
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:24
Prihrana ureom puno znači.....vidiš i sama da sam bila u pravu Wink.....smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:28
Hvala Flavijica na savjetu, širim informaciju i uspjeh dalje
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:35
smrcko, super ti je cvijeće. Stalno si se žalila na zemlju i klimu, a tvoj je vrt usred ove žege jednostavno prebujan (da ne kažem predivan)!
Vidjet ćeš moga (nakon 80 m3 vode - čitaj 700,00 kuna).
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 13:53
Eto, a koliko smo te trebali moliti.
Dalije su ti zaista krasne, ma naravno i sve drugo.

Cvijet iz bajke je grah - lablab (baš mi se sviđa i ime i biljka)
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 14:06
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 19:13
smrcko, uzivam Tongue, kako ti je jos sve puno boja!

Kako su rajcice? I ostalo povrce?
(ustvari odoh citati unatrag, valjda si pisala)
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 19:38
Prekrasan vrt,prekrasno cvijeće!
Daj mi reci,ono šareno na 6 slikici,ne znam kak se zove kak se to razmnožava.Dobila sam pelcere,pa sam ih posadila,prije jedno dva mjeseca,ali još se nije primilo.Dobro se drže,ali niš ne rastu.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 22:04
Hej draga ona hosta sa rascvjetanim begonijama baš ti je super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 00:19
Hojčeka moja i dalje se žalim na zemlju, nedostaje joj humusa te se vidi da biljke jako pate. Sa dodavanjem ureje 7 povrtaljkama ( samo jednom) su se biljke preporodile, nedostajalo im je dušika. I hvala na pohvali Hojčeka.
Račun ti je strava, da ja plaćam vodu MM bi mi svezao i noge i ruka kad idem u vrt, da ne posadim štogod, a vjerojatno i flaster na ustaLOL. Danas sam mu rekla nema cvjeća , nema ni povrća i točka.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 00:28
Ma Otočiću bila sam zločesta, samu sam sebe kaznila" Nema više slika". Al evo sam opet stara i ne ljutim se na sebe samusmile78

Hvala Šteficasmile71

Zvrkić hvala na pohvali . Stavit ću slike  pomidorčeka samo za tebeWink

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 00:41
Piramidica hvala, baš mi drago da ti se sviđa cveće

To šareno je neki  žbunić, možda netko zna ime. Ni moj ne raste, čini mi se da je isti kao i prvi dan. Izgleda da mu treba godine da narastu, još ako preživi zimu bit ću najsretnija, volim šareno lišće.

Triška i meni se sviđa kombinacija zeleno i crveno, to paše po onim parovima iz  kruga komplementarnih boja. Hosta je prvo bila izgrickana od puževa, pokidala sam listove i sad se oporavila

Hvala vam svima na posjeti u moj raj nabacanog cvijeća.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 01:54

Moji ricinusiLOL

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 01:55

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 01:57
Obradovao me samonikli dragoljub. Nije bio tu prošlu godinu , ali sam ga izgleda prenijela sa zemljom, pretumbavanjem cvijećaWink

I u komposteru je nikao.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.