piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jednostavno,prvo sam obojala bijelom bojom,onda crnom i kad se osušilo sve skupa pošmirglala,izgleda dobro i čak ne izgleda ko shabby.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zanimljiva mi je ova tvoja tamna kutijica...kako si postigla ove neujednačene boje na bočnim stranicama u donjem dijelu kutijice?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Nije salveta,to ti je skopiran list iz knjige o egiptu,ali crno bijeli,rekla sam da je kutijica mraćna
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće,da znaš da sam i od kaće dobila ideju,moj je malo drukčiji,ali su iste ruže na njemu.Dugo sam razmišljala da ga preuredim ili ne,mislila sam da ga ne upropastim,ali sad mi nije žal,baš mi paše uz ormarić u hodniku.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A ova kutijica....je li to salveta ili???
Malo mi je tamno pa ne vidim dobro...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Zato što sam ja takav skoro isti dobila od naše Kaće za rođendan!!!!!
Prvo sam pomislila od kuda joj moj vrč...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
baš si ga dobro postarala. odličan je!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrč je odličan
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Pridružujem se pohvalama
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
brza ko munja što nebom lunja
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Iris,al si brza!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
smanjeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj zabrljala sam sliku,jel može to tko smanjiti?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasan vrcic draga
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |