piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam cure
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
samo ti renoviraj mila....presladak je ovaj zadnji vrč.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga piramido. Do sada sam bila uskraćena tvojim radovima )čitaj imam novi internet(. Hvala Bogu sada vas sve vidim. Svu sam tvoju galeriju pregledala polako i natanane i imaš super radove. Od sada te stalno pratim i uživam
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako dobar vrčić!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma baš je lijep vrč
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj... ovo je taaako slatko
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ako je slika loša vidi se da je vrč prekrasan. Tako se lijepo sjaji, ma meni je presladak.
Bravo
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Oprostite za lošu sliku,ali stvarno sa mobitelom ne mogu bolje
|
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida čekamo te!!!
Daj nas oduševi novim radovima!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a diiii siiiiii ?
![]() |
|
![]() |
|
Hej Piramida majstorice Radovi su super što me jako veseli, ali eto imam i zamjerku: moraš se potruditi da to malo bolje poslikaš, s naglaskom na potruditi!!!
I na kraju ne mogu da ne spomenem ono što te jako boli i o čemu smo već pričale.
Znam da ti je teško zbog ovoga zakona, ali nemoj pasti u bedaru.Ja uvijek kažem kada si čovjek nešto siiiiillno želi onda to i dobije. Tako ti nastavi siiiiilno željeti svoga bebača i dobit ćeš ga.
Moja frendica je dobila princezu nakon 10 godina braka i 3 pokušaja umjetne oplodnje.
A može ti se dogoditi da ti umjetna ni ne bude trebala....opusti se i uživaj!!!
I naravno, od srca ti želim da ti se taj prekrasni trenutak dogodi uskoro...
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
daj, ne buš valjda čekala sto let da nekaj bude od tebe...bu to došlo i prije
sasvim dobrim koracima grabiš naprijed |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
i s anđelima je bila lijepa, alo ovako mi je jos ljepsa... super
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
|
![]() |
|
Kad sam polakirala škrinjicu više nije izgledala tak jadno,valjda bude nekaj od mene..za sto godina
![]() |
|
![]() |
|
piramida škrinjica je super
![]() ali razumijem kako ti je kad jedno zamisliš a drugo napraviš.....često sam u takvoj situaciji
![]() ali bila je lijepa i sa anđelčićima....možda joj je samo malko neke još boje falilo osim bijele
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Da,da ,da sve ti je tak fuj i niš ne valja a ne stigneš ni popraviti(iako ne znam što?) a već ih nema,tak su ružne te škrinjice da su ti ih bližnji maknuli da ne šizneš!Kaj god!
Fala Bogu da ih nisi mogla ni stigla popravljati,skoro su pa savršene!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |